Ez mi volt? Lehetséges, hogy szellem?
3 napja furcsaságok vannak a házban. Minden azzal kezdődött, hogy anyukám éjjel egy narancssárga fényt látott a szobámba. A gép nem lehetett, mert el van takarva és gépezni se gépeztem éjjel és a monitort is kikapcsoltam. Másnap sütöttem sütit és vittem párat anyukámnak és amikor visszamentem át volt rendezve sakktábla alakban(senki se nyúlt hozzá és én meg nem rendezgettem a sütit) tegnap pedig pakoltam és mire hátat fordítottam az összes szekrényajtó becsukódott....szerintetek ez szellem volt vagy csak szimplán hülye vagyok? gondolkoztam már azon, hogy megpróbálom megidézni csak tapasztalatlan vagyok ilyen téren.
16/L
meglehet hogy szellem volt DE SOHA NE jusson eszedbe otthon szellemet idézni!! mert amíg nem vagy elég magas szinten addig nagy esély van rá hogy rossz lélek is átmegy és mivel te idézted meg ezt ő úgy veszi hogy meghívták és akkor már csak szakember tudja kiűzni.. ha szerencsétek van:)
amúgy ez akiről írtál nem rossz lélek ahogy elnézem ^^
a sakktábla szerintem csak egy mágneses anomália volt. a földön időnként vannak ilyen mágnese kitörések amit nem nagyon lehet észlelni., de mérni viszont lehet.
szellemekkel jómagam is foglalkozok, nem is keveset, a szekrények becsukódása valóban érdekes ügy.
talán csak cigányok jártak nálatok. rosszabbak mint a szellemek. sötétben meg nem is látszanak. gyorsan mozognak ha józanok, észre sem veszed őket. talán a légáramlatuk csukta be a szekrényajtókat
örülj neki :)
Szeret sakkozni, és még rendet is rak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!