Tegnap reggel takaritottam a konyhat es mögöttem a 8 eves lanyom erthetöen azt mondta,hogy :HALLO!Megfordultam,sehol senki.Kinyitottam az ajtot,bementem a szobaba ahol melyen aludt a kislany,a ket unokatesoja meg tevezett.Amikor felebredt fel volt püffedve az arca es a szeme körül.Ilyen melyen mar reg nem aludt.
Az agyad játszott veled. Nekem is volt már ilyen. Olyan is van, hogy néha azt hiszed látsz valamit, de még sincs ott. Ez mind az agyad szüleménye, nem kell vele foglalkozni, főlegi ilyen dolgokat belemagyarázni. Nagyon rákoncentrálsz állandóan hangokat fogsz hallani, aztán irány a pszichiátria. Így kezdődik az elmebaj...
2010. dec. 7. 09:53
22/28 A kérdező kommentje:
Köszi a valaszokat.Amugy megismetlem megegyszer:nekem nincsa arra idöm,hogy ilyen dolgokra koncentraljak,de ez tenyleg megtörtent.
2010. dec. 7. 19:36
23/28 anonim válasza:
Gyermekkoromban hasonló történt velem is. A papám aludt a szobában, ahonnan én éppen kifelé tartottam. Alig léptem ki az ajtón, amikor hallottam, hogy a nevemet mondja, de volt valami furcsa a hangjában. Hirtelen visszakaptam a fejemet, és döbbenten láttam, hogy ugyanúgy alszik, mint előtte.... Na ekkor meg is rémültem!!!
Ez több mint 25 éve történt, de annyira meghatározó "élmény" volt az életemben, hogy azóta se felejtettem el! Érdekes dolgok ezek, de sajnos- vagy szerencsére- nem gyakoriak.
2010. dec. 11. 18:11
24/28 anonim válasza:
Én vótam! XD
2010. dec. 13. 01:27
25/28 anonim válasza:
Alvajáró
2010. dec. 14. 17:23
26/28 anonim válasza:
E.T haza telefonált
2010. dec. 14. 18:18
27/28 anonim válasza:
Amikor Gyros-osnál dolgoztam, meló után gyakran hallottam, hogy 1 pitát kérek gyrosban.
2010. dec. 23. 00:01
28/28 anonim válasza:
Vigyázz!Legközelebb majd megpróbál megölni!Gyorsan cselekedj!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!