Szerintetek mi a franc volt ez?
Tegnap reggel takaritottam a konyhat es mögöttem a 8 eves lanyom erthetöen azt mondta,hogy :HALLO!Megfordultam,sehol senki.Kinyitottam az ajtot,bementem a szobaba ahol melyen aludt a kislany,a ket unokatesoja meg tevezett.Amikor felebredt fel volt püffedve az arca es a szeme körül.Ilyen melyen mar reg nem aludt.
Hülye nem vagyok tenyleg hallottam.
Talán testen kívüli élménye volt a kislánynak és valóbban ott állt mögötted és mondott valamit,persze nem fizikai valójában.
Ilyen élmények miatt van,hogy néha az egyszerű asztrál utazókat szellemnek hiszik.Szerintem kérdezd meg a kislányod,mit álmodott ,mikor ez az élmény történt?Álmodott-e olyat,hogy mögéd állt és azt mondta,hallo?Ha emlékszik ilyesmire,akkor meg is van oldva a rejtély.Ha nem emlékszik,persze akkor is történhetett úgy,ahogy én írtam.De tényleg érdemes lehet utánajárni.
Erre nem lehet mást válaszolni, ha te komolyan veszed hogy hallottad.
Hallani VÉLTED.
HA kialvatlan vagyok, kikapcsolom a TV-t, az ágyban fekve néha tompán visszhangzik a pár perce hallott zajongás.
HA reggel felkelek, álmos fejjel teszek veszek, néha megállok, mert olyan, mintha barátnőm szólt volna. Várok pár másodpercet, elnyomok egy ásítást, és folytatom a szöszmötölést.
De egyébként csináld csak, szuggeráld magad, amíg tényleg el nem hiszed. :-]
Azt kérdezed, szerintünk mi volt ez, DE ha nem olyan választ kapsz, amit már a leges legelején kikötöttél magadnak - érts, heves bólogatást -, egyből mindenkinek neki mész.
Akkor most én kérdezem, szerintetek mi a franctól kérdés ez?
Nekem is volt hasonló élményem, iszonyat megijedtem én is, szintén ébren voltam, egy üres szobában, de ennek már kb 10 éve. Próbáltam magyarázni a dolgot, és rá kellett jönnöm, hogy bizony léteznek olyan dolgok amikre nincs racionális magyarázat, és vagy az agyunk (aminek a működését nem ismerjük teljesen) játszik velünk, vagy léteznek más "létsíkok" is, az érzékelhetőkön kívül.
Egyébként mély álomban (is) az ember képes elhagyni a fizikai testét, (TKÉ, vagy angolul:OBE) elképzelhető hogy a lányoddal is ez történt, kiment hozzád, megszólított, és te képes voltál ezt érzékelni.
Ettől nem kell megijedni, nem olyan rossz dolog, ha vannak ilyen "antennáid".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!