Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Szerintetek mi a franc volt ez?

Szerintetek mi a franc volt ez?

Figyelt kérdés

Tegnap reggel takaritottam a konyhat es mögöttem a 8 eves lanyom erthetöen azt mondta,hogy :HALLO!Megfordultam,sehol senki.Kinyitottam az ajtot,bementem a szobaba ahol melyen aludt a kislany,a ket unokatesoja meg tevezett.Amikor felebredt fel volt püffedve az arca es a szeme körül.Ilyen melyen mar reg nem aludt.

Hülye nem vagyok tenyleg hallottam.

2010. nov. 29. 13:28
1 2 3
 1/28 Nostro the overlord ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy a tv volt? Bár buta kérdés úgyis azt hiszel amit akarsz, de biztos nem szellem vagy egyéb ilyen jelenség.
2010. nov. 29. 13:35
 2/28 A kérdező kommentje:
A lanyom hangja volt kristaly tisztan!A konyhaban teljesen csend volt,se a mosogato se mikro nem volt bekapcsolva es törölgettem zart ajtonal.Nem magyarazok bele a dologba semmit,de az teny,hogy megtörtent!
2010. nov. 29. 13:40
 3/28 anonim ***** válasza:
77%

Talán testen kívüli élménye volt a kislánynak és valóbban ott állt mögötted és mondott valamit,persze nem fizikai valójában.

Ilyen élmények miatt van,hogy néha az egyszerű asztrál utazókat szellemnek hiszik.Szerintem kérdezd meg a kislányod,mit álmodott ,mikor ez az élmény történt?Álmodott-e olyat,hogy mögéd állt és azt mondta,hallo?Ha emlékszik ilyesmire,akkor meg is van oldva a rejtély.Ha nem emlékszik,persze akkor is történhetett úgy,ahogy én írtam.De tényleg érdemes lehet utánajárni.

2010. nov. 29. 13:42
 4/28 A kérdező kommentje:
Megkerdeztem mit almodott,de nem emlekezett.Tiszta kaba volt amikor felkelt es mint ahogy irtam,teljesen fel volt püffedve az arca!ja es amikor bementem a szobaba es aludt meg akkor nagyon sapadtnak tünt!Ez egy kicsit furcsa volt.
2010. nov. 29. 14:00
 5/28 anonim ***** válasza:
50%
Ez gyakran szellemek miatt van. Megtanulják utánozni a környezetükben élők hangját, és ezzel ijesztgetnek, ha megbántották őket. Próbáld kiengesztelni őket valahogyan.
2010. nov. 29. 14:12
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz vele! Mikor kicsi voltam, én is hallottam, hogy valaki a szoba sarkából a nevemet mondja, pedig nem volt ott senki. Előfordul ilyen az emberrel nagyritkán, nem tudom, mitől, talán az agyunk játszik velünk, vagy a gondolatainkat vetítjük ki. Persze nem zárom ki, hogy van valami más magyarázata is, de ha nem ismétlődik meg, a legjobb, ha nem tulajdonítasz neki nagy jelentőséget, elkönyveled, mint egy érdekes eseményt az életedben és kész.
2010. nov. 29. 14:17
 7/28 anonim ***** válasza:
54%

[link]

Erre nem lehet mást válaszolni, ha te komolyan veszed hogy hallottad.

Hallani VÉLTED.

HA kialvatlan vagyok, kikapcsolom a TV-t, az ágyban fekve néha tompán visszhangzik a pár perce hallott zajongás.

HA reggel felkelek, álmos fejjel teszek veszek, néha megállok, mert olyan, mintha barátnőm szólt volna. Várok pár másodpercet, elnyomok egy ásítást, és folytatom a szöszmötölést.

De egyébként csináld csak, szuggeráld magad, amíg tényleg el nem hiszed. :-]

2010. nov. 29. 14:23
 8/28 A kérdező kommentje:
Ja persze utolso.Reggel 6-kor felkeltem,kb 9 oraig almomban rendettettem a konyhaban es közben szugeraltam magam,hogy hangokat akarok hallani,mert mas dolgom nincs is csak hülyesegekre gondolni!
2010. nov. 29. 14:30
 9/28 anonim ***** válasza:
70%

Azt kérdezed, szerintünk mi volt ez, DE ha nem olyan választ kapsz, amit már a leges legelején kikötöttél magadnak - érts, heves bólogatást -, egyből mindenkinek neki mész.

Akkor most én kérdezem, szerintetek mi a franctól kérdés ez?

2010. nov. 29. 14:50
 10/28 anonim ***** válasza:
72%

Nekem is volt hasonló élményem, iszonyat megijedtem én is, szintén ébren voltam, egy üres szobában, de ennek már kb 10 éve. Próbáltam magyarázni a dolgot, és rá kellett jönnöm, hogy bizony léteznek olyan dolgok amikre nincs racionális magyarázat, és vagy az agyunk (aminek a működését nem ismerjük teljesen) játszik velünk, vagy léteznek más "létsíkok" is, az érzékelhetőkön kívül.

Egyébként mély álomban (is) az ember képes elhagyni a fizikai testét, (TKÉ, vagy angolul:OBE) elképzelhető hogy a lányoddal is ez történt, kiment hozzád, megszólított, és te képes voltál ezt érzékelni.

Ettől nem kell megijedni, nem olyan rossz dolog, ha vannak ilyen "antennáid".

2010. nov. 29. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!