Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Szerintetek mi a franc volt ez?

Szerintetek mi a franc volt ez?

Figyelt kérdés

Tegnap reggel takaritottam a konyhat es mögöttem a 8 eves lanyom erthetöen azt mondta,hogy :HALLO!Megfordultam,sehol senki.Kinyitottam az ajtot,bementem a szobaba ahol melyen aludt a kislany,a ket unokatesoja meg tevezett.Amikor felebredt fel volt püffedve az arca es a szeme körül.Ilyen melyen mar reg nem aludt.

Hülye nem vagyok tenyleg hallottam.

2010. nov. 29. 13:28
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
58%
A második éned szólt hozzád, megkért hogy hívd az elmepédiát :D
2010. nov. 29. 19:26
 12/28 A kérdező kommentje:

A normalis valaszokat köszönöm,a többiek meg kap... be!:)

de nagyon...

2010. nov. 29. 22:31
 13/28 anonim ***** válasza:
28%

Szégyellhetnéd magad, édesanya létedre így beszélsz, főleg úgy, hogy csak a kérdésre válaszoltak, hogy szerintük mi volt.

Szappan és szájmosás kérdező!!

2010. nov. 30. 10:14
 14/28 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem a gyerek is csak véletlenül csúszott be.. mert aki hallucinál és még ilyen primitív is az nemhiszem, hogy jó anya lehetne..
2010. nov. 30. 13:30
 15/28 A kérdező kommentje:
Attol meg,hogy edesanya vagyok nem muszaly a bunko valaszokat eltürnöm.Szoval a tovabbra is fenntartom az allaspontomat.:)
2010. nov. 30. 14:02
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
a muszájt pontos j-vel írják. Egyébként velemi is volt, olyan, hogy az édesanyám hangját véltem hallani zenehallgatás közben, de anyu ezalatt a munkahelyén volt, tőlem kb 3/4 órányira. Nem nagyon hiszek a természetfelettiben, de a nemlétezésére sem láttam bizonyítékot, úgyhogy maradtam valahol a szürke zónában...
2010. nov. 30. 18:19
 17/28 anonim ***** válasza:
32%
Nagy valószínűséggel nem szellem, vagy hasonló volt. Én is arra szavazok, hogy a lányod mászkálhatott ott asztráltestként és hála az érzékeny anyai kapcsolatnak, meghallottad őt :) Ennek nem kell túl nagy jelentőséget tulajdonítani, a legtöbb ember elmászkál valamerre jópárszor életében, míg alszik. Az arca püffedtsége sem hiszem, hogy veszélyes lenne. Mélyebb alvásnál a test jobban regenerálódik, és ilyenkor ébredés körül a sejtjeink tele vannak vízzel, ha jól tudom. Akár ezt is érzékelhetted puffadásként. De ez is teljesen természetes :)
2010. dec. 2. 11:16
 18/28 anonim ***** válasza:
49%
Mondok egy jobbat. Szerintem a dinoszauruszok is azért haltak ki, mert a szellemek felzabálták őket. Nem lehetne esetleg reális magyarázatokat keresni dolgokra? Miért kell mindig egyből pánikolni és nem létező dolgokban keresni a magyarázatot?
2010. dec. 2. 14:31
 19/28 anonim ***** válasza:
34%
Azért én kérnék egy kis szenteltvizet a paptól,vagy felszenteltetném a házat.
2010. dec. 4. 06:11
 20/28 anonim ***** válasza:
49%

"arra szavazok, hogy a lányod mászkálhatott ott asztráltestként és hála az érzékeny anyai kapcsolatnak, meghallottad őt"

Jujj. Szerintem inkább a detoxra szavazz.

2010. dec. 4. 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!