Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » A macskák észlelik a paranormá...

A macskák észlelik a paranormális jelenségeket/spirituális dolgokat?

Figyelt kérdés
Többször előfordult már nálunk, hogy a macskám random dolgokra bámul, vagy csak a semmibe, megijed, fújtat, felborzolja a szőrét. Ma reggel a plafont bámulja kikerekedett szemekkel, nyávog és tátog. Ez miért van?
2010. nov. 25. 08:04
1 2
 11/18 anonim válasza:
ezt már én is észrevettem, hogy a macskám így néz meg a kutyám kiszalad az udvarra és elkezdi ugatni a tetőt mikor nincs ott semmi!!
2010. dec. 14. 10:54
 12/18 anonim ***** válasza:

Igen is meg nem is.

Ritkábbik esetben tényleg "valamit" látnak, de gyakrabban például egér lehet a padláson vagy a szomszéd szobában/lakásban... :)

2010. dec. 21. 16:44
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mit látnak és mit nem, vagy, hogy egyáltalán mi a franc üt ilyenkor a macskába. Cicus lakótársamé, mostanában általában a gazdájával ketten vagyunk a lakásban, és egy ideje minden este ugyanabban az időben egyszerűen megőrül. Felborzolja a szőrét, nyávog, és felváltva próbál kicibálni minket a konyhába, de odaérve megáll az ajtóban, a semmire támad, fel-alá járkál, és egyszerűen nem lehet mit kezdeni vele, sehogy sem lehet megnyugtatni. Ez az állapot tart kb egy óráig, előtte és utána békésen alszik rajtam.
2011. jan. 2. 21:40
 14/18 anonim ***** válasza:
Az én macskám beszélni is tud! múltkor elmesélte, hogy találkozott Mátyás királlyal de a nyelvi különbségek miatt csak hatalmasat nyávogott az arcába, Matyi rex meg csak pislogott..
2012. ápr. 17. 21:50
 15/18 anonim válasza:
sokan bántanak látom de az én fekete macskám is szerintem láthat valamit mert ha sötét helyeken sétálok és viszem magammal néha meg ijed és mélyen belém ereszi a körmeit
2012. dec. 8. 23:10
 16/18 Barnika2002 válasza:
Tudjátok az állatok megérzik ha valami történni fog. Pl.: egy ember elhalálozását előre jelzik.
2014. jan. 3. 13:40
 17/18 Bloodias válasza:
Az én kutyám néha majd megőrül izgalmában felkelt ki akar ráncigálni az ágyból körbe ugrálja a semmit mintha valakit játékra hív a. Ilyenkor gyakran érzek hideg borzongást. Hiszek neked tuti a te cicusod is valami lyesmit szokodt bambulni😊 Nehogy félj lehet csak a nagyi látogat meg!
2014. okt. 4. 14:07
 18/18 anonim válasza:
A macskákról köztudott,hogy igazán spirituális lények. Bizonyos hiedelmek szerint a macskák őrzik vagy őrizték az élők és a holtak világa közti átjárót. Persze a sok szemellenzős ember nem hisz az ilyesmiben,de ezzel nincs is baj,mindenkinek saját szíve joga eldönteni,hogy miben hisz. Egy viszont biztos,az állatok sokkal több dolgot érzékelnek maguk körül mint mi.
2022. dec. 31. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!