Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Hogyan tudom a rezgés számomat...

Hogyan tudom a rezgés számomat emelni?

Figyelt kérdés
2010. nov. 22. 20:46
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

ma 11:52

én is ezt mondtam csak én intezivebb rezgés szám emelést javasoltam

2010. nov. 26. 19:44
 22/31 A kérdező kommentje:
06:59 te kis idióta, szállj már le a témáról. Inkább tanulj meg helyesen írni. Nem "gyújsd" hanem gyújtsd.
2010. nov. 27. 19:40
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Én csak kiegészítettem :) Nekem pl nem lenne pénzem mokszára. De saját magunk megismerésénél és fejlesztésénél úgysincs, ami jobb lenne e téren.
2010. nov. 27. 20:29
 24/31 papannon válasza:
Nagyobb fokozatra kapcsolsz
2010. nov. 28. 14:15
 25/31 anonim ***** válasza:
89%
Eredendően mindenkiben megvan a képesség, hogy fel tudja idézni az eredeti, felhőtlen boldogság állapotának emlékét, mint érzést, hangulatot, és ezt meg is tudja őrizni. Egyszerűen csak érezd jól magad, ne engedd be a külső (negatív) hatásokat. Ne játssz szerepeket, öltözködj olyan cuccokba, amikben jól érzed magad, tanulmányozd a szépséget, a jót, hogy a saját életedben meg tudd valósítani, olvass szellemtant, okkult tudományokat, távolíts el az életedből minden felesleges kacatot és üres kapcsolatot. Ennyi.
2010. nov. 29. 12:29
 26/31 anonim ***** válasza:
63%
de Broglie összefüggése szerint az impulzusod növelésével nő a frekvenciád.
2010. nov. 30. 18:15
 27/31 anonim ***** válasza:
56%

12:29:

Ezzel egyetértek, de én valahogy úgy hallottam, hogy nem kizárni kell, hanem "megítélés nélkül szemlélni", és tudatosan arra fordítani az energiád, amire akarod.

De hogy ez hogy került ide a rezgésszámhoz... Óh, megvan hogy emelheted a rezgésszámot: Parkinson kór!

2010. dec. 3. 00:17
 28/31 anonim ***** válasza:
32%

"Inkább tanulj meg helyesen írni. Nem "gyújsd" hanem gyújtsd."

Egyébként a "rezgés szám" egybeírandó. :)

Ez a rezgésszám-emelés mint olyan, csak akaratlan metafora. Azt, hogy ember pozitívabban gondolkodik, szeretetteljesebb, bölcsebb stb. úgy nevezik, hogy "magasabb a rezgésszáma", de valójában senki sem tudja hogy mi a túró rezeg és miért jobb ha annak a rezgésszáma magasabb.

Ettől független ebben benne volt a válasz: légy jobb ember, és még annál is jobb, és akkor "emelkedni fog a rezgésszámod". Sok meditáció is segít.

2010. dec. 19. 13:11
 29/31 anonim ***** válasza:
65%

Utolsó: Nem érted a lényeget: Ha te "pozitívabb" akarsz lenni, és én el akarok neked adni egy varázstárgyat, amitől pozitívabb leszel, nyilván hülyének és csalónak nézel, igazad is van. De ha elmagyarázom, hogy a rezgésszámemelés "pozitívvá" tesz, és rezgésszámemelő varázstárgyat árulok, már sokan elhiszik. A többieknek meg gyógyfüvet meg fenetudjamit kell adni azonos dumával, nekik az jön be...

Az emberek ilyen felületesek: Nagyon jól tudják, hogy valaki pozitívabb és bölcsebb csak saját maga erejéből lehet, de ha elvonod a figyelmüket ilyen marhasággal, már észre sem veszik.

2010. dec. 28. 05:02
 30/31 anonim ***** válasza:

40.000 forintért megemelem a rezgésszámod.

Ha kellően hülye vagy, akkor majd magadtól elmész ezoterikus tanfolyamokra ahol mindössze egy zsák pénzt gombolnak le rólad. De legalább magasabb lesz a rezgésszámod.

Komolyra fordítva a szót: ha elkezded magad melegíteni, az atomjaid is nagyobb energiával/gyorsabban mozognak majd.

2011. jún. 10. 14:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!