Hogyan tudom a rezgés számomat emelni?
22:15-ös
Teljesen igazad van. Itt a gyakori kérdéseken, sajnos többségében szórakozó tizenévesek, és gyökerek válaszolnak.
Mindenkinek: energiából van minden. Ti is. Az energia vibrál, rezeg.
Inkább tanuljatok meg minden nap egy idegen kifejezést mert nagyon tudatlanok vagytok.
Na, most közlöm veled, hogy mindenki anyagból van... De bizonyításképpen adhatok egy fülset... Ha csattan, akkor nekem van igazam, ha nem, akkor neked... Beválalod?
És nem csak a válaszolók gyökerek, de a kérdésírók is...
Egy másik gyökér...
hát megfogadtam a tanácsod és a mai kifejezésem talán jellemzi a helyzetet:
korinthoszi transzfesztátor
mostmár okos vagyok?
Ha ennyit tudsz az energiáról, akkor nyilván tudod, hogy dinamikusan változik, mert reagál a környezet eseményeire.. keresd meg azokat a dolgokat, amik energia nyereséggel járnak.
Végre valaki! :)
Igen, nekem is van Moksa-m. De köszi a válaszodat!
A láng, mint olyan szintén rezgésszint emelő. Ezért jó a sima gyertya, vagy teamécses is, nem kell feltétlenül 6000 Ft-os cuccokat venni. Kevéssé jelentős emelést jelent egy kellemes zene, vagy párologtató/füstölő. Ugyanígy a meditáció is jó, főleg gyertyával vagy zenével kombinálva.
Aki nem ért hozzá, annak ne vedd magadra a beleszólásait. Sajnos az egymás iránti minimális tisztelet és tolerancia teljesen hiányzik az emberek nagy részéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!