Mi ez az új divat illetve őrület?
hát a koromat illetően azért erős fiatalitás a "nem nagykorú" szép idők is voltak azok:D
és ennyi off-ot még sose láttam:)
+ egy egész zöldéségeskert ami a kifőzde mellett van.
egy vallás van gyerekek. a jó öreg keresztény.
A keresztény vallás 2000 éves, de a kelta vallás még jóval öregebb, s eddig úgy tudtam hogy vagy másfél évezrede ki is halt, még jó hogy kíváncsi vagyok. A kelták hitvilágában rengeteg bölcsesség van ám!
Druidákat ismersz?
maestro: a kereszténység nem másért kelt életre mint az eberek megfélemlítésére...meg persze politikailag is előnnyösebb volt ha a nép a templomban ül és nem azt nézi, hogy a nagyurak, hogyan szórják a pénzt. meg hát a pokoltól való félelmükbwn úgy fizették az egyháznak a tizedet mint a kisangyal
csöbárd, köszönöm hozzászólásodat. nem, nem halt ki a kelta vallás, vagyunk még páran akik hiszünk a természetben:) igen rengeteg bölcsesség van a tanításainkban.:) druidákat sajnos nem smerek, tudomásom szerint csak pár darab van belőlük az egész világon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!