A Szellem rosszndulatú ha (bővebben lent)?
Sziasztok,a barátnőm már jó ideje szellemet lát a szeme sarkából,mikor egyszer webkameráztunk én is láttam valami érdekes kék szerű női alakot,féltem őt nagyon.Okozhatja a szellem a fejfájást?Vagy esetleg a fejfásástól lát szellemet? Nemrég költöztek új házba mert az előzőt baleset érte,viszont ahol most laknak
senki nem lakott előttük..előre is köszönöm a komoly válaszokat:)
szia
ha esetleg tényleg szellem lenne...
gyújtsatok meg 1 hosszú fehér gyertyát és óvatosan ne erőszakosan küldjétek el (:
Ha ketten vagytok, kettőt is. De be lehet zárni, ha a bal kezetekbe fogtok egy-egy fekete gyertyát, fejjel lefelé meggyújtjátok, és úgy tartva elkezdtek egymás körül lassan körbe járni. A lecsöppenő viaszcseppek kirajzolják a pályátokat, aminek ellipszisnek kell lenni. Vigyázzatok, ne érjetek egymáshoz, mert ez egy kétpólusú igézés, és ha összeértek, kinullázzátok a bijektív szellemi erőteret, ami becsukni hivatott a kapukat. A gyertyákat legalább 3/4-ig égessétek le, ha koncentráltok, és nem rontotok el semmit, ennyi idő elég a kapuk bezárására.
A gyertyákat olyan helyre kell tenni, ahol semmiképp sem gyulladhatnak meg újra, mert akkor a kapuk kinyílnak. Háztartási hulladékba TILOS bedobni, az ugyanis jó eséllyel a szemétégetőben végzi. Ássátok el, vagy dobjátok a Dunába.
13:47
És ha nem a Dunánál laknak, akkor az is jó, ha a Körösbe dobják...?
Ha a fejfájástól látna szellemet,akkor te nem láttad volna a kék szellemet.
Okozhat szellem fejfájást,amennyiben az ember energiáját használja.Vagy "megszállja"az illetőt.
Új házban is előfordulhat szellem és létezhet olyan is,hogy az emberhez kötődik,tehát ha költözik az illető,megy a szellem is vele.Bántani nem tud,legjobb nem foglalkozni vele és akkor egy idő után magától is megszűnik ez a jelenség,ha szerencsétek van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!