Miért félek így a víztől?
Figyelt kérdés
A tiszta, átlátszó vízzel semmi bajom nincs, (imádom a fürdőket, járok uszodába) amíg max 2 méter mély. Viszont az olyan víztől, amin nem látok át iszonyatosan félek, ezt csak tetőzi az, hogy nagyon mély is. Minél mélyebb, annál átláthatatlanabb is, és ha még tudnám is, hogy nincs mitől félnem, én akkor is félek tőle...2010. nov. 9. 23:23
21/23 anonim válasza:
Szerintem ez csak egy fóbia.De nekem is ugyanez van mint neked!!
22/23 anonim válasza:
De ez nem az előző élettől függ.Mert elég sok ember van így ezzel.
23/23 anonim válasza:
Nekem teljesen ugyanez van , annak kivételével , hogy már nagyon kicsi korom óta félek a mély tengertől és kiskorom óta járok minden nyáron evezni a Mosoni Dunára. Azonban idén történt valami és rettegek attól hogy újra belemasszak a csónakba. Én azt vettem észre magamon , hogy én inkább attól félek hogy milyen mély , mivel nem látom azt sem tudhatom hol van egy örvény és hol vannak halak ( ettől is elkezdtem rettegni az utóbbi időben , hogy valami nagy vízi lény lerant , nem hiszek semmi szornyben vagy hasonloban ) . Tudok úszni viszont annyira hogy biztonságban érezzem magam . Én nem tudom hova rakni ezt a félelmet . Ha találsz a leküzdésére valami módot kérlek írd meg nekem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!