Miért félek így a víztől?
14:28-as prófétának:
Úristen, köszi! Most megváltoztattad az életem. Nélküled hamar belehaltam volna a beteg agyam démonjaiba. De neked köszönhetően most már mindent tisztán látok. Mégegyszer köszi, és terjeszd tovább az igét, mert biztos nem véletlen, hogy így meg vagy mindenről győződve.
Kérdező: Félnél, ha beleesnél egy csónakból, vagy csak félsz megmártózni egy tóban, vagy visítva elrohansz, ha meglátsz egy zavaros pocsolyát? Nem mindegy a mértéke – az első eset normális, a második eset sima fóbia, ami sokaknál előfordul, a harmadik meg súlyos. Én a középsőre tippelek:)
Nem vagyok jártas a témában, de szerintem nem feltétlen van minden fóbiának mély, pszichés oka. Pl. nagyon sok rovar- és pókfóbiás ember van, de közülük szerintem elég keveset támadott meg óriás mutáns pók:) Meg tériszonya is sok embernek van, de nem hiszem, hogy mind leesett egy-egy emeletes házról.
01:31:
Egy pocsolyától nem ijedek meg, de a másik kettőtől ( vízbeesés, illetve mártózástól) igen.
Nem csak a víztől, de ahogy, te is említetted, én is félek a rovaroktól, illetve egy bizonyos magasságtól. Pl.: egy toronyba kéne felmennem, az félelmetes, de repülőn ülni meg jó. Vagy pl. nyáron voltam a Vidámparkban, ahová biztos, hogy én többé nem szeretnék menni. Eleinte még bátornak éreztem magam, meg hát nem ismertem az újabb játékokat és felültem a Spinning Coaster-re, ami ugye olyasmi, mint a hullámvasút és össze-vissza kipörög.
Hát szörnyű volt, de túléltem, aztán jött a hullámvasút, amin már eléggé rosszul voltam. Végül ráerőltettem magam a Hip Hop-ra, ami olyan, mint a torony, de nagyon alacsony. Nem is tudom, talán 5 méter lehet. Hát ezen már szabályosan rosszul lettem és sírógörcsöt kaptam. Úgy kellett leállítani miattam. Köszönhetően ezeknek az élményeknek, sokkal több mindentől félek, ami hasonlónak számítanak nekem.
Menj el úszni, tedd be a fejed a vízbe. Úszkálj így minél többet, búvárkodj, nézelődj, gyere fel, ha levegő kell. Ha biztosnak érzed magad, ússz le azt aljára, szedj fel valamit, próbálj meg lent tartózkodni. Ha félsz ettől, egy biztosan úszó barátoddal menj le.
Ha sokat leszel a víz alatt, mindened megszokja, hogy a víz nem bánt.
1. oldal utolsó!!!
Te vagy hülye és néhány tény:
-Lehet hogy télapó nem létezik, de a kisebbek hisznek benne!
-Előző élet létezik!
-Anyukám tesója ilyen asztrológia, horoszkóp meg minden mániás és amit rólam mondott 100% osan igaz mivel teljesen magamra ismertem
Remélem fel tudtál nőni!!!!!!!!!!!!!
az ilyen fóbiák (pl. tűz, víz, bezártság) előző életeinkből maradnak ránk.
te vízbe fulladhattál, méghozzá nem otthon a kádban..
gondolj csak bele :) pl Atlantiszt is (valószínűleg) a víz nyelte el és ott is hány ember fulladt meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!