Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Miféle parajelenség ez az Oumd?

Miféle parajelenség ez az Oumd?

Figyelt kérdés

Több verziót is hallottam róla.

Egyesek szerint valamiféle ősi entitás, amely ébren, álomban vagy meditatív állapotban hangokat ad ki, szavakat mond.

Mások szerint valami féle angyal volt, aki itt ragadt a földön és a démonok vadásznak rá már évezredek óta.

Megint mások szerint, egy régen elhunyt varázsló szelleme.

vannak akik szerint Oumd egy számítógépes vírús, melyet a jövőben fejlesztettek és Qvantum számítógépek segítségével küldték vissza a kódját a mi idősíkunkba.

Vannak akik álom béli entitásnak hívják, megint mások a sátán csatlósának nevezik.

Állítólag van, aki megidézte és kommunikált vele, most pedig egy önyvet ír, hogy elmagyarázza a létezésének mibenlétét.

Mit tudtok erről? Van bármi konkrétum?

nov. 3. 20:05
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Semmi, egy kretén troll találta ki az egészet.
nov. 3. 20:26
 2/7 anonim ***** válasza:
52%
Nem veszélyes. Veccővel el is lehet kergetni https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-le..
nov. 3. 22:24
 3/7 anonim ***** válasza:
74%
1 SPOILER : A kérdező az
nov. 3. 22:24
 4/7 A kérdező kommentje:

Én ugyan csak 3 kérdést tettem fel erről. Nem is én kezdtem.

Azért nem tiltanak le, mert nyílván az adminok is látják, vagy szerintem egyértelmű számukra, hogy nem egy ember kérdez, hanem több. Minimum 3 vagy 4 emberke kérdez Oumdról és még ennél is több válaszol.

De olyan elképzelhetetlen, hogy egy létező jelenségről van szó.

Egyesek szerint például Oumd egyfajta Mandela effektus. Van akik emlékeznek rá, mások pedig nem.

nov. 4. 12:41
 5/7 anonim ***** válasza:
76%
Én is kiírok majd egy odmudos kérdést
nov. 4. 22:33
 6/7 A kérdező kommentje:
Ha te kiírsz egy kérdést Oumdról, én arra válaszolni fogok!
nov. 5. 10:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Oumd egy LMBTQ entitas, a celja megfertozni a hetero tarsadalmat. Legalabbis en kozosultem vele analisan es kozben beprpgramoztam erre. Egyebkent o egy asztralis gondolatforma, kabbalaval teremtettuk es erositjuk. 🥹🫠
nov. 15. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!