Akinek van élménye vagy emléke a másvilágról! Mennyire tudtatok ott irányítani, szabadon választani?
Pl hogy merre mentek? Ha pl sodort vagy húzott valami titeket valamerre ellen tudtatok volna állni neki? Tudtatok volna másmerre menni?
Szabadon választhattatok, vagy meg volt mondva hogy mit kell tennetek, és a ti szavatok nem számított? Volt bennetek ellenállás? Lehetséges ott ellenállás? Ha igen képes ott a lélek ezt kifejezni és ténylegesen ellenállni akár szembeszegülésig, lázadásig elmenni?
Köszönöm!
Édesanyámnak és nagymamámnak is lehetett emléke a másvilágról, mielőtt meghaltak. Őket már nem tudom megkérdezni - legfeljebb talán álombeli üzenet jöhet majd valamikor.
Egy férfi jött vissza a másvilágról, akit szívinfarktussal műtöttek (ismeretségi kör.) Még nem beszéltem vele...
Több életemre emlékszem.Köztes időszakra nem de az élet vége felé lévő dolgokra igen.Látszódtak a cselekvési minták amik a jelenlegi életem körülményei lettek és tudom mik voltak azok a dolgok amik akkor az élet végét jelentették.De ennyi semmit nem tudsz ez ellen tenni.
Sok ember aki a meditáció jóga magasabb szintjére jutott emlékszik ezekre az életekre a jövő élet több választási lehetősége is ott van a tudatában.
"Látszódtak a cselekvési minták amik a jelenlegi életem körülményei lettek..."
Ezt ki tudod fejteni? Akár egy-ket peldával. Nem muszáj a saját példáddal, bármivel...Nincs meg, hogyan tudnám ezt elképzelni.
születésem előtti időkre csak annyira emlékszek, hogy egy sötétkék helyen voltam. ott rajzolgattam. sokstor voltam egyedül. egy olyan emlékem van ahol sokan voltak és dohányoztak körülöttem.
ennyi, ha ez számít.
az biztos h mindig depressziós voltam. még ott is. gyerekkoromban végig. csak most felnőttként annyira nem.
az biztos h nem akarok vissza a sötétbe menni. de valószínű h újra oda kerülök.
jó volt egyedül lenni és rajzolgatni, de nem a sötétben. sötétkék minden. szeretem a kéket, de nem biztos h jó volt az a hely ahonnét jöttem. nem gondolom magamat gonosznak stb. nem is tudom h miért nem akarok oda vissza menni, de aztán mégis.
Sajnos van.
Nem különbözik semmiben sem ettől a világtól.
Sokan azt képzelik, hogy Odaát menyország van, pokol esetleg reinkarnáció.
Mindben van némi igazság, de mind ugyanúgy tévednek is.
Néhány évvel ezelőtt többször is halál közeli állapotba kerültem. Sajnos volt időm és energiám kutatni a létezést, bepillantani Odaátra. Tudjátok mit láttam Odaát? Atomról atomra ugyanazt, ami ideát van.
Ha meghal az ember nem történik semmi. Meg sem hal az ember. A halál csupán illúzió. Az idő illúziója. Úgy van az, hogy mindenki él, mindenki ugyanaz az egy Isteni lélek, mindenki ugyanonnan származik. Az idő érzékelése az, ami létrehozza a halál illúzióját. Halál, mint olyan ateista értelemben vagy spirituális értelemben vett halál nincsen. nincsen vége semminek sem. mert, amire elérnénk a végét, kezdjük az egészet a legelejéről és a poén az, hogy mindezt észre sem vesszük.
Egy élete van mindenkinek. Ez igaz. De az az élet végtelen. Egy élete van mindenkinek, melyben a test maga véges, de a testek száma végtelen.
Én te vagyok, te pedig én vagy. Ha én ártok neked, magamnak ártok, ha te ártasz nemek, akkor magadnak ártottál, de végsősoron akkor is én ártottam magamnak. Ugyanaz az Isten vagyok, mint te, ahogy te is ugyanaz az Isten vagy, mint én, Jézus, Buddha, Hitler, Hasválmetsző Jack ...stb minden ember. Mi mind egyek vagyunk.
Ennek az egy léleknek, akik vagyunk, minden élet olyan, mint egy nap az ember életében. Vannak jó napjaink és vannak sz@rok is.
Azt is láttam, hogy ami tart, az végtelen. Ez vagyok én: Isten. Végtelen. Ez vagy te is. Ha a tested elporlad, az atomjaid alkotóelemei évmilliárdok múlva belevesznek egy feketelyukba. Amit pedig már néhányan kapisgálnak, az az, hogy ami beleveszik egy fekete lyukba, bármelyik feketelyukba, az mind ugyanabba az időpontba ugyanabba a térrészbe kerül: Az ősrobbanás epicentrumába, mely után évmilliárdokkal a te testedet alkotja majd újra ugyanaz az anyag. Akár hogy is néztem Odaát, minden végtelen volt és semmi sem veszett el, hanem újra életre kelt.
Mit lehet tenni? Élni kell. Tanulni, fejlődni, jót tenni másokkal, tanítani. Békességre törekedni érdemes. Együtt működni érdemes. Érdemes engedni a másiknak.
Ahogy Jézus is mondta tanítványainak nem véletlenül:
"Bizony mondom nektek: amit megköttök a földön, kötve lesz a mennyben is, amit pedig feloldotok a földön, oldva lesz a mennyben is."
(Máté 18:18-20 Revised Hungarian Bible (RÚF))
7-es!
Közelít a tudás a nagyon jó szinthez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!