Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mi lehetett ez?

Mi lehetett ez?

Figyelt kérdés
úgy esténként 23:00 felé elkezdek a szobámba hallani ilyen motoszkálást kaparászást mintha a laminátot valami vagy valaki a körmével kaparná meg a padlásról emberi hangokat szoktam hallani körülnéztem a szobámban semmi lyukat meg semmi kaparászás nyomat nem találtam.Meg mikor próbálok elaludni le van csapva a tv csend van akkor olyat hallok mintha valaki hasonmászkálna valahol nem merem megnézni. szó volt róla hogy egy este nem alszok egész végig hanem lámpázok és kiderítem a hang forrását meg hogy mi adhatja ki de én a padlásra nem merek felmenni sehogy se.
2023. nov. 26. 16:28
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Filmeket nem csak videókat
2023. nov. 26. 19:14
 12/14 anonim ***** válasza:
akkor megfejtettük
2023. nov. 26. 19:19
 13/14 anonim ***** válasza:

"mikor próbálok elaludni le van csapva a tv csend van akkor olyat hallok mintha..."

Fülcsengésnek hívják. Nem csak csengő hang lehet, hanem bármilyen. Emberi hang, kaparászás, motoszkálás. De ez nem igazi hang, csak te hallod, teljes csöndben jellemző csak.

Erre rátesz, hogy nézel ilyen témájú videókat, és még rajta is vagy a témán, hogy biztos valami paranormál. Az agyad megteremti a hallucinációt. Pláne, ha még tényleg szivárog a fűtésed, az rá tesz még egy lapáttal.

2023. nov. 27. 02:13
 14/14 anonim ***** válasza:
Esetleg valami rágcsáló lehet vagy a padláson, vagy a falvakban, bár mindenesetre tudsz valamit, hogy két perc alatt megérdeklődted, hogy hogyan halt meg valaki a padláson...
2023. nov. 30. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!