Mi lehetett ez az előbb?
Figyelt kérdés
Ilyen még nem történt velem. Én egyedül élek, és kb. fél órával ezelőtt arra lettem figyelmes, hogy valaki kopogtat. De erősen kopogott, fel is ébredtem. Kimentem megnézni, hogy ki az, egy idősebb asszony volt, mondta, hogy itt az utcánkban lerobbant az autója, segítsek már. Nem gondoltam én rosszra, meg nem tűnt veszélyesnek, elég meggyőző is volt, ráadásul konkrétan láttam az autót is. Mondtam, hogy pillanat, csak cipőt húzok. Kb. 5 másodperc volt a cipőm felhúzása, de mire visszafordultam, eltűnt az asszony a kocsival együtt. 5 másodperc alatt köddé váltak. Az a durva, hogy nem is hallottam, hogy beindul bármilyen autó, meg ennyi idő alatt egyszerűen képtelenség eltűnni mindennel együtt. Kicsit most parázok, hogy ki volt az, meg hová lett hirtelen, nem történt még ilyen velem mondom.2023. jún. 26. 00:33
1/4 anonim válasza:
Biztosan nem álmodtad vagy képzelted a dolgot? Ilyen későn, frissen ébredve tud azért az ember agya trükköket játszani.
Nem tudom mi lehet, mert ez tényleg lehetetlenség.
2/4 anonim válasza:
Nagyon furcsa, lehet, hogy csak álmodtad!
3/4 anonim válasza:
Aha.. Ki tudja, ki bújkált még az autóban. Gondolom lopni akartak valahonnan, csak aztán mégsem tüntél jó célpontnak.
Vagy most csak felmérte a terepet. Úgyhogy nem árt az óvatosság.
Környékbeli ismerősöket kérdezd meg, bekopogott e hozzájuk is.
4/4 anonim válasza:
Lehet még mindig alszol, és ezt a kérdésfeltevést is csak álmodod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!