Mi lehetett ez?
Figyelt kérdés
úgy esténként 23:00 felé elkezdek a szobámba hallani ilyen motoszkálást kaparászást mintha a laminátot valami vagy valaki a körmével kaparná meg a padlásról emberi hangokat szoktam hallani körülnéztem a szobámban semmi lyukat meg semmi kaparászás nyomat nem találtam.Meg mikor próbálok elaludni le van csapva a tv csend van akkor olyat hallok mintha valaki hasonmászkálna valahol nem merem megnézni. szó volt róla hogy egy este nem alszok egész végig hanem lámpázok és kiderítem a hang forrását meg hogy mi adhatja ki de én a padlásra nem merek felmenni sehogy se.2023. nov. 26. 16:28
1/14 A kérdező kommentje:
most hogy elkezdtem érdeklődni a ház elé tulajdonosa úgy halt meg hogy épp négykézláb mászkált és abban a pózban halt meg meg hogy a padlásra nagyon szeretett felmenni és ott tölteni a szabadidejét
2023. nov. 26. 16:30
2/14 anonim válasza:
Úgy érzed néha, hogy figyelnek? Most költöztél be a házba? Fűtés megy?
3/14 A kérdező kommentje:
A válasz mindre igen
2023. nov. 26. 16:54
5/14 A kérdező kommentje:
Fuldákolás
2023. nov. 26. 17:02
7/14 A kérdező kommentje:
Nem csak alvás előtt fuldoklok
2023. nov. 26. 17:41
8/14 anonim válasza:
Szén monoxid mérés minél gyorsabban.
9/14 anonim válasza:
szoktál-e olyan filmeket nézni, ami hasonló jelenségről szól?
10/14 A kérdező kommentje:
Nem
2023. nov. 26. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!