Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Morbid lesz bocsánat. ha...

Morbid lesz bocsánat. ha olyan házban élünk ahol párom édesapja felakasztotta magát, maradhat utánna negativ energia vagy bármi ilyen hasonló ami befolyásolja a hangulatot?

Figyelt kérdés
annyira furcsa a kozerzetem abba a hazba de lehet csak bemesélem

2023. szept. 22. 18:17
1 2
 11/17 anonim válasza:
79%

A mi házunkban eltűnt az előző tulaj és soha nem került elő.

Igaz, azt a házat teljesen lebontották és új épült a helyére, de akkor is ez az a hely.

Minket ez sohasem zavart.

2023. szept. 23. 06:55
 12/17 anonim ***** válasza:
73%

Mi egy olyan albérletben élünk (panellakás), ahonnan a tulaj azért költözött el, mert a fiatal (38 éves volt talán) férjét holtan találta a padlón fekve (természetes halállal hunyt el).

Bár én alapvetően parázni szoktam az ilyesmiktől, és van, amikor beképzelek dolgokat, amik igazából nincsenek, de itt nem áll fenn ez a helyzet. Nem érzek semmilyen negatív energiát, a közérzetem sem rosszabb, mint bárhol máshol.

2023. szept. 23. 07:30
 13/17 anonim válasza:
72%
Én nem laknék ilyen házban, nagyon érzékeny vagyok a rossz energiákra. Részvétem nektek. :( A tesómék fölött egyik lakásban meghalt egy ismerős nő, borzalmas volt, sógorom próbálta újraéleszteni, míg kiért a mentő, úgy vették észre, hogy kiömlött a víz a lakásból, mert beverte a fejét a kádba, minden véres volt. Néhány hónapra rá egy nő megvette azt a lakást, azt mondja, őt nem zavarja az ilyesmi.
2023. szept. 23. 08:18
 14/17 anonim válasza:
24%

Az elhunyt lelke mindig visdza fog jarni es kiserteni.

Probald meg elkerni tole a jovo heti lottoszamokat, aztan koltozz el

2023. szept. 23. 10:18
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Azért nyilván másabb egy olyan hely, ahol természetes halállal haltak meg, még ha az egy baleset volt is. Én nem igazán tudnék egy kalap alá venni egy szívrohamot egy öngyilkossággal vagy gyilkossággal.

Én eddig csak olyan házakban laktam, ahol természetes halállal haltak meg. De tudok így is érdekes dolgokat mondani. Gyerekkoromban a nagyszülői házban, ami egyébként kb full újonnan volt berendezve, szép volt és otthonos, tehát racionálisan nézve semmi ijesztő nem volt benne, mégis egyik szobájában mindig jóval hűvösebb volt, mint máshol, pedig ez a déli fekvésű volt, sok ablakkal, világos szoba volt. Azonban még télen sem sikerült kellemesen felfűteni, volt abban a szobában valami "ridegség" nem találok jobb szót rá. Abban a szobában általában féltem, rosszakat álmodtam, többször láttam ott elég meredek dolgokat (jelenségeket). Nos ekkor gyerek voltam és sosem jutott eszembe megkérdezni a ház történetét, nem foglalkoztam ilyesmivel, szüleimnél sem volt téma. Aztán később, úgy 30 év múlva kezdtem kérdezni anyámat a házról, régi dolgokról. És anyám lazán közölte, hogy anno mikor még ő gyerek volt, akkoriban háznál volt szokás ravatalozni meg virrasztani és az a bizonyos szoba erre a célra is szolgált.

Hát... Nem kellemes elképzelni na, nem olyan dolog, ami vidámabbá teszi ha a régi házra visszagondolok. Oké, a régiek nálunk mind betegségben, egyéb természetes módon haltak meg és nem is biztos, hogy a szoba furcsaságai abból adódnak, amire anno használták.

Ez volt a ház legszebb szobája emiatt szerettem, viszont volt benne valami fura is. A ház többi része nekem közömbös vot.

2023. szept. 23. 10:32
 16/17 anonim ***** válasza:
Igen.
2023. szept. 29. 17:50
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha érzékeny vagy az ilyesmire, csinálj valamit vagy külsőleg, vagy belsőleg magadban/magaddal.
2023. szept. 29. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!