Pár éve kezdődött. Régen tudtam szeretni, voltam szerelmes, éreztem érzéseket de ahogy egyre több csalódás ért egyre inkább érzéktelenedtem.Voltak rendőrségi ügyeim. Köztük emberrablásos, és sok más. Nem én raboltam hanem engem.
Volt olyan barátnőm akiről fél év után derült ki hogy prosti. 8 barátom halt meg különböző okokból kifolyólag.
(drog,baleset, gyilkosság) Apám nincs. Kórházba dolgoztam a pszihiátrián , betegszállítóként és hullaszállítóként.
Ma ott tartok hogy egyátalán nem érzek semmit. Már több mint 4 éve nincsenek érzéseim. Sem anyám felé , sem senki felé. Olyan mint ha csak úgy volnék , mint egy robot és végzi a dolgát. elfelejtettem milyen érezni. nem tudom hogy tudok e még érezni valaha. Lányoknál sem nyitok , mert nem mozgat meg egyik sem.Nem vagyok együtérző és nem is sírok. Vajon van megoldás ? Vagy ne törődjek vele
mindjárt sírok azon ami veled történt. meg hogy most milyen lettél.! pedig igazán jó lenne, ha olyasvalamit csinálnál, amit még sohasem..
különben kiégsz .. unod magad, jobban mint eddig, és öngyillkos leszel. én azt nem szeretném. :( azt akarom hogy élj..de nem tudok segíteni ha te nem akarsz pizítív lenni... mondjuk hogy is lehetnél, ilyen évek után.. :(:(
2010. okt. 19. 22:29
43/50 anonim válasza:
Öngyilkos nem lehet,mivel nincsenek érzései,igy fájdalmai sincsennek..
2010. okt. 20. 09:01
44/50 anonim válasza:
Azért én nem szeretnék egy ilyen elcseszett életet... szerintem mégha nem is szereted azt a lányt, jöjj vele össze, hátha majd megszereted, és akkor fogsz érezni, de nem tudom igazán, hogy mit lehetne tenni, nem vagyok pszichiológus. De engedd magadhoz közel... és akarj küzdeni.
2010. okt. 24. 14:27
45/50 anonim válasza:
Én 9éve hullaszálitó vagyok,de mégis vannak érzelmeim.
Mindenki azt hiszi milyen egy kikészitő munka ez.ááááááááááá!!!
Akkor kikészülhetnének a mentősök,tűzoltók,orvosok,patológusok,az összes orvostan hallgatók,katonák,stb... mindegyiknek köze van a halottakhoz.
Ha jobban belegondoltok szinte a hullaszállitónak van a legkevesebb dolga a halottakkal
2010. okt. 27. 18:59
46/50 anonim válasza:
próbáld ki az lsd terápiát, ha nem válik be menj el neurológushoz, és ha szerencséd van, akkor egy közepes kockázatú műtéttel helyrerakja az agyadban a limbikus rendszert és nem leszel többé pszichopata.
2010. nov. 12. 00:16
47/50 anonim válasza:
igen
2010. nov. 13. 09:32
48/50 anonim válasza:
Szerintem próbád meg gyakorolni az érzéseket mondjuk ami régebben kiváltotta őket, próbáld abba a szituációba kerülni vagy valami ilyesmi.Legyél többet a családoddal legalább mondjuk karácsonykor.
2011. febr. 16. 20:18
49/50 anonim válasza:
velem jelenleg ugyan ez van.. bár én nem dolgoztam ilyen helyeken, egyszerűen a barátoknak hitt emberek elvesztése, családtag halála, amit végignéztem..Apám meghalt 8éves koromban, és mi egyéb..voltam pszichologusnál, ugyanis azt ajánlották, a rendszeres ájulásaim miatt lelki gondokra gondoltak. semmit nem használt. régebben drogokkal próbáltam hatni magamra.. én is eljátszottam a vagdosós dolgot.. annyi a különbség, hogy én nem emlékszem a kiskoromra egyáltalán...nem tudom megmondani, hány éves koromig nem emlékszem a dolgokra, ugyanis nem tudom mikor vesztettem el az emlékezetem, nem történt velem baleset, se semmi ami ezt okozhatta volna. körübelül, ha tippelek 12-15 éves korom között vesztettem el valamikor.. én is ilyesmi bajba szenvedek mint te, nem érzek semmit, nincsen fantáziám, se gondolataim...azonban nem tudok én se tenni semmit. és ezzel ahogy mondtad, anyámat büntetem aki szeret, de én még se tudok még csak kommunikálni vele se..
2013. febr. 6. 00:56
50/50 anonim válasza:
De örülnék neki ha nem lennének érzelmeim.... egyszerűbb lenne minden nem fájna ennyire.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!