Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Érzések nélkül hogyan lehet élni?

Érzések nélkül hogyan lehet élni?

Figyelt kérdés

Pár éve kezdődött. Régen tudtam szeretni, voltam szerelmes, éreztem érzéseket de ahogy egyre több csalódás ért egyre inkább érzéktelenedtem.Voltak rendőrségi ügyeim. Köztük emberrablásos, és sok más. Nem én raboltam hanem engem.

Volt olyan barátnőm akiről fél év után derült ki hogy prosti. 8 barátom halt meg különböző okokból kifolyólag.

(drog,baleset, gyilkosság) Apám nincs. Kórházba dolgoztam a pszihiátrián , betegszállítóként és hullaszállítóként.

Ma ott tartok hogy egyátalán nem érzek semmit. Már több mint 4 éve nincsenek érzéseim. Sem anyám felé , sem senki felé. Olyan mint ha csak úgy volnék , mint egy robot és végzi a dolgát. elfelejtettem milyen érezni. nem tudom hogy tudok e még érezni valaha. Lányoknál sem nyitok , mert nem mozgat meg egyik sem.Nem vagyok együtérző és nem is sírok. Vajon van megoldás ? Vagy ne törődjek vele

2010. okt. 16. 23:20
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:
van aki azt mondja, lehet hogy egy halál közeli élményt kellene átélnem. Akkor talán éreznék valamit. Próbáltam megvágni magam késel, de nem volt sok eredménye. Csak egy újabb heg a testemen.
2010. okt. 17. 01:19
 12/50 anonim ***** válasza:
60%
Megvágtad magad?? bocs, de ez már nem normális dolog.....sztem ez legalább depresszió, keress egy jó pszichológust sztem. Vagy pl. hallgass ilyen szomorú dalokat, ilyen érzelmeseket ;)
2010. okt. 17. 01:43
 13/50 anonim ***** válasza:

Úgy hangzik, hogy kialakult körülötted egy páncél, ami nem enged érzéseket se be, se ki.

Életmódváltást javasolok.

Esetleg lassíts egy kicsit. Amit eddig nem figyeltél meg, egyszerű hétköznapi apró dolgok, mint pl egy falevél lehullása, vagy a víz fodrozódása, vagy a felhők vonulása, vagy mikor iszol a folyadék érzete, egy jó zene sodrása - ezekre figyelj fel.

Az élet, az egész lét egy csodálatosan érdekes valami, és már ennek is örülni lehet. :)

2010. okt. 17. 06:23
 14/50 anonim válasza:

Ez nem a reklám helye, de mivel nem vagyok érdekelt az ügyben, sztem nyugodtan megírhatom, hogy nézz utána a Moksa elixírnek! Nem kell, hogy higgy benne, ha elkezded szedni, hit nélkül is hat rád. Egy homeopátiás elven készült, C-vitamint tartalmazó növényi szer tul.képpen (reméle, helyesen írtam le), ami 84 virág eszenciáját tartalmazza (jelentsen ez a szó bármit is). A 84 virág lefedi az összes lehetséges élethelyzetet, a szervezeted pedig kiválasztja a számodra szükségeset és azt hasznosítja. A növényi kivonat információt tartalmaz, segít visszaállítani az egészségedet. Testi és lelki betegségekre egyaránt jó.

De nem rábeszélni akarlak, csak röviden leírni, miről van szó. A mi családunkban ketten is szedik (beleértve engem is) és mindketten érezzük a pozitív hatását. (Van fenn róla videó a youtube-on.)

Kívánom, hogy megtaláld azt a segítséget, ami most a leginkább a hasznodra lehet! Szerintem ez az állapot "természetes" a Te állapotodban, de egyébként nem az. Ha nagyon régen voltak érzéseid, biztos, hogy megint lehetnek majd, csak hosszabb időnek kell eltelnie a veszteségek után.

2010. okt. 17. 06:28
 15/50 anonim ***** válasza:

Hát ez kemény:/

Ilyenkor csodálkozok el az embereken,hogy még is mennyi mindent bírnak és mennyi mindenre és milyen védekezésre képes a test!

Nekem pedig pont fordítva van...túl érzelmes ember vagyok és a vérlátványától is szédülök,nem hogy még hulla szállítóként dolgozzak!:S

Lehet,hogy neked is egy ilyen embert kéne kifognod,aki nálad érzékenyebb és teli van érzelmekkel(persze itt egy nőre gondolok)hát ha "megtanulnád"tőle,hogy milyen is érezni...

Szerintem az érzelmeknél nincs szebb dolog!

2010. okt. 17. 07:53
 16/50 anonim ***** válasza:
87%

Rossz korokben fordultal meg eddig es rosszak a tapasztalataid, de Te akartad ezt.

Nem derul ki, hogy hany eves vagy, de nem lett volna szabad lelki felkeszultseg nelkul olyan munkakort elvallalni, mivel nem termeszetes, amilyen reakciokat valltott ki beloled.

A "barataid" is, mint irod ott is mar eleg erzeketlen es durva emberekkel voltal korbeveve, tehat a munkad es barati korod mind a durvasag es erzeketlensegrol szolt, s Te kozben csak "figyelo" voltal, de megis a reszese voltal ennek erzelmekben!

Keress egy olyan munkakort amit szivesen vegzel es erdekel is, es legy nyitott. Bonsd le azt a "pancelt", amit felepitettel, ahogyan felepitetted lassan, ugyis fogod tudni lebontani, lassan es tudatosan, de ezt csak Te tudod megoldani.

Csalodtal, de miert? Ezen is gondolkozz el, hogy miert hagynak el mindig?

Amikor megfogod kezdeni a valtoztatast, mint munkahely pl. es emberek elfogadasa es szeretete, ugy fognak a gondolataid is fokozatosan megvaltozni pozitiv iranyba.

2010. okt. 17. 07:53
 17/50 anonim válasza:
Próbálj meg azzal a lánnyal találkozni,beszélgetni,hátha neki sikerül kihoznia belőled valamit.Próbálj pozitívan hozzáállni a dolgokhoz,tudom ez nem egyszerű,de nem add fel!Lehet csak egy olyan emberrel kell találkoznod aki felé megfogsz tudni nyílni.
2010. okt. 17. 08:12
 18/50 anonim ***** válasza:
62%

Először is, ne hidd, hogy nem jó ez az állapot! Én ilyen voltam, aztán érezni kezdtem, és azóta tönkrement az életem :(

Ha egy emberek nélküli célt tudsz kitűzni magad elé, akkor jobb lehet. Foglalkozz gépekkel, kutass, ilyesmi...

2010. okt. 17. 08:31
 19/50 anonim ***** válasza:
91%

hello

Megoldás csak akkor van, ha te is szeretnéd, anélkül nem igazán működhet semmi.

de olyanod nem szokott lenni, hogy valamit csinálsz és elrepül azzal az idő, vagy fordítva?

s min szoktál gondolkodni, amikor nem cselekszel? azon elméláztál már, hogy miért élsz tulajdonképpen?

üdv és várom válaszod

25/F

LastOne.Left

2010. okt. 17. 10:21
 20/50 anonim ***** válasza:
87%

Ha öngyilkos akartál lenni akkor viszont vannak érzéseid.

Szerintem összekevered a dolgot a depresszióval. Lehangoltság stb...

Ne várd senkitől, hogy segíteni fog. Ha Te nem akarsz élni... ha meg akarsz addig mész, amíg boldog nem leszel.

Olyan nincs hogy az ember nem érez semmit, inkább megerősödtél az évek alatt, mondjuk így.

Sok erőt kívánok.

2010. okt. 17. 10:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!