Veletek történt már ilyen? Egy álom tud ilyet?
Többször előfordult már velem amit most leírok.
Nem tudom mi lehet rá a magyarázat.Volt,hogy ami álmomban történt velem,az ébredés után a testemen is jelentkezett.
1. Egyszer azt álmodtam,hogy mamámnál ülök a meggyfa ágán,és szedem a meggyet,nagyon meleg van,vágja a fa kérge a combon,majd lecsúszok és lehorzsolom a combon,ébredés után ott volt a belső combon a horzsolás és később be is sebesedet.
2. Álmomban vért akartak tőlem venni,és nem találták a vénám,ezért többször megszúrtak,ébredés után eszméletlenül feszült a karom,és szúrásra emlékeztető apró piroskás foltok voltak a karomon.
3.Két napja azt álmodtam,hogy egy törpe szemén vágott egy puskacsővel,amikor felébredtem be volt dagadva a szemhéjam és nagyon fáj most is.
Azt gondolom,hogy esetleg valami ér alvás közben,és ez a történés generálja az álmokat.
(Pl: megcsípte egy szúnyog/pók/bármi a szemem és emiatt álmodtam azt,hogy megütöttek)
Veletek volt hasonló? Mi erre a logikus magyarázat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!