Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Veletek történt már ilyen? Eg...

Veletek történt már ilyen? Egy álom tud ilyet?

Figyelt kérdés

Többször előfordult már velem amit most leírok.

Nem tudom mi lehet rá a magyarázat.Volt,hogy ami álmomban történt velem,az ébredés után a testemen is jelentkezett.

1. Egyszer azt álmodtam,hogy mamámnál ülök a meggyfa ágán,és szedem a meggyet,nagyon meleg van,vágja a fa kérge a combon,majd lecsúszok és lehorzsolom a combon,ébredés után ott volt a belső combon a horzsolás és később be is sebesedet.

2. Álmomban vért akartak tőlem venni,és nem találták a vénám,ezért többször megszúrtak,ébredés után eszméletlenül feszült a karom,és szúrásra emlékeztető apró piroskás foltok voltak a karomon.

3.Két napja azt álmodtam,hogy egy törpe szemén vágott egy puskacsővel,amikor felébredtem be volt dagadva a szemhéjam és nagyon fáj most is.

Azt gondolom,hogy esetleg valami ér alvás közben,és ez a történés generálja az álmokat.

(Pl: megcsípte egy szúnyog/pók/bármi a szemem és emiatt álmodtam azt,hogy megütöttek)

Veletek volt hasonló? Mi erre a logikus magyarázat?

2023. aug. 16. 09:41
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
10-es érdekes amit írsz, ez nagyon para lehetett. Érdekes dolog az agyunk :O
2023. aug. 17. 18:36
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha sokaig arra gondolsz, erosen elkepzeled hogy hideg vizbe log a kezed akkor fazni kezd elobb-utobb
2023. aug. 17. 19:28
 13/14 kretens ***** válasza:
Alvás és álmodás közben van az agyunknak egy olyan önvédelmi refleksze hogy a mozgásért felelős tehát az izommozgást kikapcsolja kivéve a rekeszizmot ami a lélegzetvételért felel.ez azért van hogy az álomban történt testi élmények a valóságban ne történjenek meg.Lehet hogy vannak esetek hogy mégis kárt tudunk magunkban tenni álmodás közben mert ez az önvédelmi funkció nem működik rendesen.Pl lekaparjuk magunkat megütjük saját magunkat.
2023. szept. 11. 22:30
 14/14 anonim ***** válasza:
Meg amikor az alvajarok haztetokon maszkalnak
2023. szept. 12. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!