Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Történt már veletek ilyesmi?

Történt már veletek ilyesmi?

Figyelt kérdés
Anya 3 napja azt álmodta hogy a tengerpartra akar lemenni de nem jutott le csak látta messzitől hogy csapkod a tenger és azt mondta hogy ez betegséget jelent és én most náthás vagyok és fáj a fejem. Történt már valakivel ilyesmi? Normális ez hogy így megálmodja anyukám a betegségeimet? Meg mikor nyaralni voltunk akkor is mondta hogy ne holnap vásároljunk mert majd szakadni fog az eső és másnap ott álltunk a száraz alatt mert szakadt az eső.:D szóval elég félelmetes egy nő és vannak még ilyen sztorik.. De a lényeg hogy történt e már valakivel ilyen és hogy csinálja ezt.?:D

2014. szept. 20. 09:45
 1/4 anonim válasza:
Meterológiai előrejelzés?Amúgy én meg a dédim halálát álmodtam meg.
2014. szept. 20. 15:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Az én anyám ránézésre megmondta hogy megbetegszem, azt mondta hogy: - Fiam, öltözz fel rendesen mert így meg fogsz fázni!

Az időjárás előrejelzést is szokta nézni és frontérzékeny is, ezért előre érzi az időjárás változást.

Azt hiszem az anyukák univerzális képessége hogy figyelnek a gyerekükre és észreveszik hogy baja lesz (még ha ez egy tudat alatti álomban is jelenik meg) és figyelik a holnapi időjárás jelentést.

2014. szept. 20. 19:50
 3/4 anonim válasza:

Az én anyukám is állítólag már vett is le rólam átkot(ne nézzetek elmebetegnek)

És sokszor álmodjuk ugyanazt az álmot amit a másik úgy hogy nem is meséljük el egymásnak majd csak mikor meghalljuk a másiktól akkor gondolkodunk

és nálam olyan is volt hogy csináltam valamit és tudtam hogy mi fog történni láttam magam előtt és emlékeztem arra is hogy ezt álmodtam és hogy ha ezt csinálom akkor ez fog történni és tényleg így van. Nem tudom hogy ez normális-e. :D

2014. szept. 21. 17:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerencsére a nátha és a fejfájás nem tekinthető igazából betegségnek.
2014. szept. 21. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!