Történt már veletek ilyesmi?
Az én anyám ránézésre megmondta hogy megbetegszem, azt mondta hogy: - Fiam, öltözz fel rendesen mert így meg fogsz fázni!
Az időjárás előrejelzést is szokta nézni és frontérzékeny is, ezért előre érzi az időjárás változást.
Azt hiszem az anyukák univerzális képessége hogy figyelnek a gyerekükre és észreveszik hogy baja lesz (még ha ez egy tudat alatti álomban is jelenik meg) és figyelik a holnapi időjárás jelentést.
Az én anyukám is állítólag már vett is le rólam átkot(ne nézzetek elmebetegnek)
És sokszor álmodjuk ugyanazt az álmot amit a másik úgy hogy nem is meséljük el egymásnak majd csak mikor meghalljuk a másiktól akkor gondolkodunk
és nálam olyan is volt hogy csináltam valamit és tudtam hogy mi fog történni láttam magam előtt és emlékeztem arra is hogy ezt álmodtam és hogy ha ezt csinálom akkor ez fog történni és tényleg így van. Nem tudom hogy ez normális-e. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!