Ki látott már szellemi lényt?
Én párszor már láttam, meditatív, de mégsem fokuszált állapotban.
Nem is mindig vannak körülötted, tehát ha épp alkalmas is lennél a "látásra", nem biztos hogy van ott bármi "látnivaló".
Akkor itt többen is tudják bizonyítani azt amire a tudomány mai állása szerint még nincs bizonyíték
Én nem láttam még olyan szellem észlelést amitől be lenne bizonyítva hogy az tényleg paranormális észlelès volt
Én már láttam UFO-t is. De ezt hogy bizonyítom be?! Sehogy.
Mérnökként pontosan tudom, hogy nem egy földi gyártmányt láttam, ismeretlen technológiákat használó repülő jármű volt.
Sok millió ember látott-jelentett hasonlót, vadászpilóták, egyéb katonák, pilóták, stb.
Bárki ebből elhiszi hogy vannak?
Ezek szubjektív bizonyítékok.
Láttam zsiráfot, krokodilt, politikust. Vagy elhiszed, vagy nem. Nincs jelentősége.
9 de ez is lehetett bármi….
Én is láttam már olyat temetésen ami elég durva véletlen egybeesés lett volna, de a fizika törvényeivel megmagyarázható
A több millió “szellemes” video meg eszleles közül nincs olyan amivel kapcsolatban bizonyítva lenne hogy igen ez szellem…
Az ufo a másik… “láttam már ufót”
Elég hihetetlennek tűnik hogy ennyi ufo pont idejönne a földre, amennyit észlelnek….
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!