Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Ki látott már szellemi lényt?

Ki látott már szellemi lényt?

Figyelt kérdés

2023. jún. 25. 23:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
80%
Én amikor véletlen nagyon erősen csatlakozom, mintha látnék is, de látok belőlük pillanatokra részeket. Manapság néha szellemet is látok.
2023. jún. 26. 05:22
 2/16 anonim ***** válasza:
61%
Minden ember szellemi lény
2023. jún. 26. 08:01
 3/16 anonim ***** válasza:
61%

Én párszor már láttam, meditatív, de mégsem fokuszált állapotban.

Nem is mindig vannak körülötted, tehát ha épp alkalmas is lennél a "látásra", nem biztos hogy van ott bármi "látnivaló".

2023. jún. 26. 10:37
 4/16 Grimfox ***** válasza:
81%
Volt már rá precedens, de ami tényleg puszta két szemmel látható dolog volt, abból csak kettőt. A többi inkább szellemi érzékelés, amihez nem feltétlen kell a szemeket használni.
2023. jún. 26. 11:12
 5/16 Laylah ***** válasza:
74%
Egyszer. Mindketten láttuk exemmel.
2023. jún. 26. 13:08
 6/16 anonim ***** válasza:
13%

Akkor itt többen is tudják bizonyítani azt amire a tudomány mai állása szerint még nincs bizonyíték

Én nem láttam még olyan szellem észlelést amitől be lenne bizonyítva hogy az tényleg paranormális észlelès volt

2023. jún. 26. 20:14
 7/16 anonim ***** válasza:
61%

Én már láttam UFO-t is. De ezt hogy bizonyítom be?! Sehogy.

Mérnökként pontosan tudom, hogy nem egy földi gyártmányt láttam, ismeretlen technológiákat használó repülő jármű volt.

Sok millió ember látott-jelentett hasonlót, vadászpilóták, egyéb katonák, pilóták, stb.

Bárki ebből elhiszi hogy vannak?

Ezek szubjektív bizonyítékok.

Láttam zsiráfot, krokodilt, politikust. Vagy elhiszed, vagy nem. Nincs jelentősége.

2023. jún. 26. 20:22
 8/16 A kérdező kommentje:
5-ös ki tudnád jobban fejteni mit láttatok pontosan?
2023. jún. 26. 20:36
 9/16 Laylah ***** válasza:
82%
Egy fehér, vékony, női alakot az út közepén áthaladni és eltűnni.
2023. jún. 26. 21:56
 10/16 anonim ***** válasza:
33%

9 de ez is lehetett bármi….

Én is láttam már olyat temetésen ami elég durva véletlen egybeesés lett volna, de a fizika törvényeivel megmagyarázható

A több millió “szellemes” video meg eszleles közül nincs olyan amivel kapcsolatban bizonyítva lenne hogy igen ez szellem…

Az ufo a másik… “láttam már ufót”

Elég hihetetlennek tűnik hogy ennyi ufo pont idejönne a földre, amennyit észlelnek….

2023. jún. 26. 22:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!