Múlthét éjszaka hajnali 3-kor annyit hallottam kintről, hogy egy női hang a nevemet kiabálja befele hangosan. Szerintetek mi lehetett ez?
Figyelt kérdés
Egész éjjel nyugtalan voltam valamiért, nem tudtam aludni.Kertes házban lakunk erdő mellett, nincsenek szomszédaink. Kimentem megnézni ki az, mivel azthittem, hogy a barátnőm jött haza éjszakai műszakból hamarabb, viszont kimentem senki nem volt ott. Ráadásul a kutyám is ugatott, mint az őrült.2023. máj. 23. 01:40
11/13 A kérdező kommentje:
1-es!
Olyan szó nem létezik, hogy “oszt” másrészt Borsodban élek, egy Blaha Lujza tértől nem fogok befosni. Miért írtál ide? Ha annyi értelem nem szorult a fejedbe, hogy normálisan válaszolj, inkább ne is írj!
ápr. 6. 01:50
12/13 A kérdező kommentje:
Ha valakit esetleg érdekelne a házunk sajnos ezután kb 3 héttel leégett miközben éjszakások voltunk, tűzoltók elmondása szerint ismeretlen a tűz oka, de valószínűleg a gáztűzhely hibásodhatott meg és onnan indult a tűz, ami fura mert másfél éve vettem újonnan.
Ezért azóta Miskolcon élünk panelban, viszont amióta itt lakunk nyugodtabbak is vagyunk.
ápr. 6. 01:57
13/13 anonim válasza:
Így, hogy megtudtuk, hogy borsodi vagy jobb is, hogy leégett a házad nem igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!