Kiss Kató vagy Lénárt Évi halottlátó a megbízhatóbb?
Figyelt kérdés
Berki Krisztiánról mindkettő ellentéteset állít,de Kiss Kató Hajdú Péter előtt nagyon beégett, viszont több követője van, mint a Lénárt Évinek. Szeretnék elmenni valamelyikhez egy szeánszra de döntésképtelen vagyok. Kiss Kató kisugárzása negatív, a Lénárt Évié meg már túlságosan kedves. Nem tudom melyikhez menjek.2023. ápr. 28. 10:53
21/25 anonim válasza:
Én voltam Lénárt Évinél mert láttam a tévébe őt, számomra hiteles mindent tudott a halott idéző szeánszon,amiről sehol nem szerezhetett információt. Régebben voltam Katónál, na ő nem, őt nem javaslom 45 ezret fizettem nála és egy olyan mondatot mondott ami alap, hogy Anyám szeret és segít nekem... Az Évi ennél sokkal többet mondott, jóval kevesebb összegért.
23/25 anonim válasza:
Ami a tv-be van az csak egy előre megbeszélt, vagy kitalált dolog. Reklámnak végülis jó aztán a sok ember elmegy és fizet 40-50.000 ft-t fél órára és megtudja a semmit. Biztos vannak jó halott látók, de nem biztos, hogy az a jó ami a legismertebb. Ezek csak egy elhunyt celeben akarnak meggazdagodni. Anyukám asztrológusnál járt 2 ismertebb férfinél és kb semmi normálisat nem mondtak. Pont egy olyan lett jó aki kevésbé ismert.
24/25 anonim válasza:
Aki hagyja magát ilyen alakoktól hülyére venni magát, az meg is érdemli hogy az utolsó fillért is kivajákolják a zsebéből.
Érdekes, hogy Magyarországon mennyi ilyen ostoba ember van.
25/25 anonim válasza:
Mind a kettőt dutyiba a kapafog legalább az összecsalt pénzen normális fogakat csináltathatna. Rudi lerohasztó a L. É.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!