Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Kiss Kató vagy Lénárt Évi...

Kiss Kató vagy Lénárt Évi halottlátó a megbízhatóbb?

Figyelt kérdés
Berki Krisztiánról mindkettő ellentéteset állít,de Kiss Kató Hajdú Péter előtt nagyon beégett, viszont több követője van, mint a Lénárt Évinek. Szeretnék elmenni valamelyikhez egy szeánszra de döntésképtelen vagyok. Kiss Kató kisugárzása negatív, a Lénárt Évié meg már túlságosan kedves. Nem tudom melyikhez menjek.

2023. ápr. 28. 10:53
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
26%
Én voltam Lénárt Évinél mert láttam a tévébe őt, számomra hiteles mindent tudott a halott idéző szeánszon,amiről sehol nem szerezhetett információt. Régebben voltam Katónál, na ő nem, őt nem javaslom 45 ezret fizettem nála és egy olyan mondatot mondott ami alap, hogy Anyám szeret és segít nekem... Az Évi ennél sokkal többet mondott, jóval kevesebb összegért.
2023. júl. 30. 13:23
 22/25 MolotovPunk ***** válasza:
100%
Szerintem egyik sem az!
2023. dec. 25. 00:08
 23/25 anonim válasza:
46%
Ami a tv-be van az csak egy előre megbeszélt, vagy kitalált dolog. Reklámnak végülis jó aztán a sok ember elmegy és fizet 40-50.000 ft-t fél órára és megtudja a semmit. Biztos vannak jó halott látók, de nem biztos, hogy az a jó ami a legismertebb. Ezek csak egy elhunyt celeben akarnak meggazdagodni. Anyukám asztrológusnál járt 2 ismertebb férfinél és kb semmi normálisat nem mondtak. Pont egy olyan lett jó aki kevésbé ismert.
2023. dec. 26. 10:23
 24/25 anonim válasza:
51%

Aki hagyja magát ilyen alakoktól hülyére venni magát, az meg is érdemli hogy az utolsó fillért is kivajákolják a zsebéből.

Érdekes, hogy Magyarországon mennyi ilyen ostoba ember van.

2024. ápr. 20. 16:35
 25/25 anonim ***** válasza:
Mind a kettőt dutyiba a kapafog legalább az összecsalt pénzen normális fogakat csináltathatna. Rudi lerohasztó a L. É.
2024. jún. 7. 04:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!