Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Kiss Kató vagy Lénárt Évi...

Kiss Kató vagy Lénárt Évi halottlátó a megbízhatóbb?

Figyelt kérdés
Berki Krisztiánról mindkettő ellentéteset állít,de Kiss Kató Hajdú Péter előtt nagyon beégett, viszont több követője van, mint a Lénárt Évinek. Szeretnék elmenni valamelyikhez egy szeánszra de döntésképtelen vagyok. Kiss Kató kisugárzása negatív, a Lénárt Évié meg már túlságosan kedves. Nem tudom melyikhez menjek.

2023. ápr. 28. 10:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
94%
Valójában mind a kettő kamuzik, és a pénzed akarják. Ébresztő!
2023. máj. 5. 04:27
 12/25 anonim ***** válasza:
93%
Igy van, mind a 2 kamu.
2023. máj. 5. 10:35
 13/25 pcpsx ***** válasza:
59%

Halottlátó?????? Mi a franc ez a sületlen baromság......

csak az élöket látjuk a holtakat nem,mindenki aki mást mond..hazúdik!!!!

2023. máj. 8. 08:26
 14/25 anonim ***** válasza:
85%

Lehúznak pénzzel!

Ha nem hiszed el akkor gyere el hozzám és én mondok fejből egy olyan szöveget amiért ők tízezreket elkérnek.

2023. máj. 8. 14:51
 15/25 anonim ***** válasza:
0%
13.-as amit irsz megcáfolom, nem csak az élőket lehet látni! A holtak is tudnak megjelenni egy utolsó bucsúra!
2023. máj. 9. 06:59
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
15. Tök mindegy ez biznisz, nem kell hozza semmilyen vegzettség, csak vastag bőr, meg gyomor, hogy tudjal kamuzni az embereknek. Fél óra alatt meg van egy huszas. Lehet, hogy van akiknek megjelent egy szerettük van akinek volt ilyen - olyan látomása, én elhiszem, szenzitív egyének léteznek, DE ezek a dolgok NEM működnek gombnyomásra, azért hiteltelen. Vagy ne kerjen érte el pénzt, mert bizonyítani nem lehet hogy kamuzik vagy igazat mond. Egyik ismerősöm volt ilyen látónál azt hazudta, hogy a halott szüleiveivel akar beszelni, de azok meg eltek, de a halottlató szemrebbenés nélkül kamuzott, hogy kapcsolatba került velük és "közvetített" közöttük. Ennyi
2023. máj. 9. 08:54
 17/25 anonim ***** válasza:
26%
De hazt mongyák, hogy látták a hóttat akkor bisztos úgy van. Mért hazudnának? A tévébe is minden úgy van ahogy mongyák. A jutubon is a biztonságiőrök halotal komunikálnak akkor azúgyvan. Ez nem szajenszfiksön.
2023. máj. 9. 12:44
 18/25 anonim válasza:
100%
Nem tudom mennyire megbízható, de zsebbenyúlós az tuti. Anyukám érdeklődött pár napja Kiss Katónál és azt hitte rosszul olvas. 55.000ft fél óra beszélgetés. Negyed óra meg 20 környéke. Szerintem annyit nem ér. Most ugye mindkettőnek jót tett Berki halála, mert ismertek lettek főleg Kató aki már a hal a tortánba is szerepelt.
2023. máj. 21. 22:16
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos rájöttem én is, hogy be csapták az embereket!
2023. máj. 22. 08:36
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Ezt mondtam végig,hogy átverés,hazugság, lehúzás!!

Senki el ne higyje ezeket a marhaságokat!

2023. máj. 22. 14:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!