Melyiknek mi a megnevezése? Tisztánlátó, stb? Egy hozzászólásban olvastam. Hogy nevezik azokat, akik látják a szellemvilágot? A tisztánlátó az, aki tudja olvasni az Akashát, aki kapcsolódik a Forráshoz?
17 Nem én vagyok az egyedüli, nagyon sok felkent hívő van manapság már. Csak a világi ember hiszi azt, hogy Isten nem létezik.
Csel 2,17
És lészen az utolsó napokban, ezt mondja az Isten, kitöltök az én Lelkemből minden testre: és prófétálnak a ti fiaitok és leányaitok, és a ti ifjaitok látásokat látnak, és a ti véneitek álmokat álmodnak.
B@zmeg mi folyik itt...szerencsétlen kérdező meg semmit nem tudott meg...
Mert téged "felkentek" mi?....Legfeljebb a malterral a falra.Mert az összes istenkomplexes genetikai malőrnek pont itt kell kikötnie eszméletlen..Katt-olikusok..
Bárki lehet látó,attól függ a tudatosságának mely szintjén nyílik meg a 3. szem..van akinek idő előtt belső-külső nyomásra (karmikus,öngyógyító) kényszerre..tehát inkább a démoni síkokra,vagy a gazdagabb asztrálra,ritka az aki úgy születik,hogy fejlettés a mentális szintekre lát rá...(ez már szakrális geometria,fénykódok és fénnyelv) de itt már ismernie kell az asztrálvilág szimbolikáját,mi minek a kivetülése,információscsomagja és tükröződése..
Aztán vannak a korrekt jósok ők is tisztánlátóknak nevezhetők,a morfogenetikus mezőből merítenek...
A tanítók,beavatott kulcsokkal rendelkezők pedig akiknek feldatuk része bizonyos emlékeket-jövőképeket előhívni (galaktikus szinten is) azok már beleláthatnak az Akashába..
Az aura az alap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!