Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Melyiknek mi a megnevezése?...

Melyiknek mi a megnevezése? Tisztánlátó, stb? Egy hozzászólásban olvastam. Hogy nevezik azokat, akik látják a szellemvilágot? A tisztánlátó az, aki tudja olvasni az Akashát, aki kapcsolódik a Forráshoz?

Figyelt kérdés
"...általában összetévesztik az auralátókat, és azokat, akik látják a szellemvilágot a tisztánlátókkal. A tisztánlátó nem többet lát, mint az átlag ember, hanem az igazságot látja. Nem is a szemével látja, hanem közvetlenül az igazság birtokába jut. Ettől tisztánlátó. Olyannal, aki azt hitte, tisztánlátó, már találkoztam, és nem tudott többet, mint mások, csak többet érzékelt. Igazi tisztánlátóval még nem találkoztam."

2023. ápr. 15. 15:04
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

17 Nem én vagyok az egyedüli, nagyon sok felkent hívő van manapság már. Csak a világi ember hiszi azt, hogy Isten nem létezik.

Csel 2,17

És lészen az utolsó napokban, ezt mondja az Isten, kitöltök az én Lelkemből minden testre: és prófétálnak a ti fiaitok és leányaitok, és a ti ifjaitok látásokat látnak, és a ti véneitek álmokat álmodnak.

2023. ápr. 15. 18:24
 22/27 anonim ***** válasza:
20 mi ebben a megítélés? Szellemek megítéléséről volt szó előző hozzászólásban.
2023. ápr. 15. 18:30
 23/27 anonim ***** válasza:

B@zmeg mi folyik itt...szerencsétlen kérdező meg semmit nem tudott meg...

Mert téged "felkentek" mi?....Legfeljebb a malterral a falra.Mert az összes istenkomplexes genetikai malőrnek pont itt kell kikötnie eszméletlen..Katt-olikusok..

Bárki lehet látó,attól függ a tudatosságának mely szintjén nyílik meg a 3. szem..van akinek idő előtt belső-külső nyomásra (karmikus,öngyógyító) kényszerre..tehát inkább a démoni síkokra,vagy a gazdagabb asztrálra,ritka az aki úgy születik,hogy fejlettés a mentális szintekre lát rá...(ez már szakrális geometria,fénykódok és fénnyelv) de itt már ismernie kell az asztrálvilág szimbolikáját,mi minek a kivetülése,információscsomagja és tükröződése..

Aztán vannak a korrekt jósok ők is tisztánlátóknak nevezhetők,a morfogenetikus mezőből merítenek...

A tanítók,beavatott kulcsokkal rendelkezők pedig akiknek feldatuk része bizonyos emlékeket-jövőképeket előhívni (galaktikus szinten is) azok már beleláthatnak az Akashába..

Az aura az alap...

2023. ápr. 16. 16:05
 24/27 anonim ***** válasza:
23: és akkor megérkezel te :D
2023. ápr. 16. 16:08
 25/27 anonim ***** válasza:
24:Meg énis itt vagyok ja :D
2023. ápr. 16. 16:14
 26/27 anonim ***** válasza:
néha azért mondok jókat is... :)
2023. ápr. 16. 16:16
 27/27 anonim ***** válasza:
26: jó lenne olvasni olyant is XD
2023. ápr. 16. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!