Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Melyiknek mi a megnevezése?...

Melyiknek mi a megnevezése? Tisztánlátó, stb? Egy hozzászólásban olvastam. Hogy nevezik azokat, akik látják a szellemvilágot? A tisztánlátó az, aki tudja olvasni az Akashát, aki kapcsolódik a Forráshoz?

Figyelt kérdés
"...általában összetévesztik az auralátókat, és azokat, akik látják a szellemvilágot a tisztánlátókkal. A tisztánlátó nem többet lát, mint az átlag ember, hanem az igazságot látja. Nem is a szemével látja, hanem közvetlenül az igazság birtokába jut. Ettől tisztánlátó. Olyannal, aki azt hitte, tisztánlátó, már találkoztam, és nem tudott többet, mint mások, csak többet érzékelt. Igazi tisztánlátóval még nem találkoztam."

2023. ápr. 15. 15:04
1 2 3
 11/27 Grimfox ***** válasza:
47%

Nem figyeltél arra, amit írtam. A személyem alapján ítélted meg a mondandóm, nem a tartalma alapján. Ahogy írtam, nem tudod, hogy a valódi tisztánlátó honnan kapja meg az igazság látásának képességét. Mert az bizonyos, hogy nem a démonoktól. Következtess, ahogy akarsz, vallásod szerint.

Sault én meg nem is említettem.

2023. ápr. 15. 16:34
 12/27 anonim ***** válasza:
0%
Grimfox, nem először látom, hogy viszed félre az embereket. De most már nem maradok csendbe.Több embert nem fogsz magaddal rántani a kárhozartba. Mindannyiszor amikor megakarod vezetni őket, megfogom mutatni a valóságot.
2023. ápr. 15. 16:37
 13/27 anonim ***** válasza:
0%

12+ *Több embert nem fogsz magaddal rántani a kárhozartba.

Legalábbis a Gyakori népe közül. Kint interneten kivül meg majd rendel Isten mást, aki szintén megfog téged akadályozni.

Itt most jelen pillanatban én vagyok, de mint tudod, még egy porszemből is teremt Isten..

2023. ápr. 15. 16:40
 14/27 Grimfox ***** válasza:
50%

Kicsit megváltó komplexusod van. Ítélsz, isten helyett, "megmentesz" másokat, akikről te úgy véled, rászorulnak. Ismét csak isten helyett. Mutass rá, hogy például a 11-es válaszban hol írtam olyat, ami bárkit is félrevezetne?

Megkönnyítem a helyzeted, mert ismét csak a keresztes hadjáratodat fogod itt folytatni.

-Nem tudod, ki adja a tisztánlátás képességét. Csak az adhat ilyen képességet, aki maga az igazság. Aki a szenteknek is megadta ezt a képességet. De ezt te nem tudod, te hiszed.

-Ezen nincs mit magyarázni. Egy démon sem fog neked igazságot mutatni.

-Azért írtam, hogy következtess a vallásod szerint, mert ahogy eddig a kommentjeidet olvastam, te a hitedre alapozod azt, amit mondasz.

A korábbiakban sem írtam semmit, ami ellent mondott volna neked, de te inkább ellenem beszélsz, nem az ellen, amit írok. Amit írok, az csak ürügy, hogy hadat üzenj nekem. Szíved joga, ha háborúzni akarsz, háborúzz, de ahhoz kell valaki, akivel háborúzhatsz. Márpedig velem nem fogsz. Ha zelótát akarsz játszani, azt egyedül kell tedd.

2023. ápr. 15. 16:59
 15/27 anonim ***** válasza:

14 "te a hitedre alapozod azt, amit mondasz."

És megint tévedsz és hamisan beszélsz.

2023. ápr. 15. 17:06
 16/27 Grimfox ***** válasza:
Tán megtapasztaltad, hogy az isten megadja neked a tisztán látás képességét? Olyan embernek tartod magad, aki felér a prófétákhoz, és szentekhez? Ha a válasz erre nem, akkor azt, amit a prófétákról, szentekről mondasz, azt a hitedre alapozod.
2023. ápr. 15. 17:24
 17/27 anonim ***** válasza:
Mi az a szellemek megítélése ajándék?
2023. ápr. 15. 18:08
 18/27 anonim ***** válasza:
Kérdező: a médiumokra gondolsz?
2023. ápr. 15. 18:10
 19/27 anonim ***** válasza:
33%

17

A Szent Szellem természetfölötti ajándékai három kategóriába oszthatók:

- az ún. KIJELENTÉS AJÁNDÉKAI (tudomány beszéde, bölcsesség beszéde, szellemek megkülönböztetése),

- az ERŐ AJÁNDÉKAI (hit, gyógyítás, csodatevés),

- a SZÓLÁS AJÁNDÉKAI (prófétálás, nyelvek nemei és nyelvek magyarázata).

2023. ápr. 15. 18:17
 20/27 anonim ***** válasza:
0%

17 A Szent Lélek adja a felkent hívőknek, amikor szükséges, és szolgálnak az emberek felé. Ez nem hely függő, hanem a Szent Lélek akarata alapján bármelyik pillanatban a szolgáló hívőn keresztül nyilvánul meg.

Nálam is megnyilvánult többször, több is, rajtam keresztül másnak is segített. Haszonra adatik a Lélek.

2023. ápr. 15. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!