Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Ki élt màr meg Asztràlis szexet?

Ki élt màr meg Asztràlis szexet?

Figyelt kérdés
A nemi élet forradalma.

#Testiségen felûli #Érzéki gyönyör #Projekciò #Nôi és férfi lélek #Extra élvezet #Fizikai érintés nélkûl
2023. febr. 13. 23:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%

Hát attól függ milyen fajta asztrális szexre gondolsz.

Én amondó vagyok, hogy jobb fizikailag és ne nyúljunk olyan dologba, ami azért rajtunk fölül áll.

Nem mindenkinek való és ezt a legkomolyabban mondom.

Nem hiába kaptunk testet.

2023. febr. 14. 01:46
 2/12 NTBS ***** válasza:
Leírja valaki, hogy az milyen pontosan?
2023. febr. 14. 06:34
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én sem tudom elképzelni sem milyen az vagy létezik e egyàltalàn
2023. febr. 14. 09:50
 4/12 anonim ***** válasza:

Az a baj nem tudom milyen fajta asztrális szexre gondol az illető, mivel több fajta is van.

De olya, hogy nem érnek hozzád fizikailag, mégis érzed a testeden a másik érintését távolból egy másik helyről és orgazmus képes is vagy.

Mindent ugyanúgy érzel, mint ha fizikai szexelnél, az érintéseket is és intenzívebben tudod érezni is a behatásokat, a nemiszervét is tudod érezni, de mégsincs ott, nincs Veled.

2023. febr. 14. 13:06
 5/12 anonim ***** válasza:
Én folyamatosan élem.
2023. febr. 14. 13:32
 6/12 A kérdező kommentje:
5-ös megosztanàd velûnk, hogy csinàlod.
2023. febr. 15. 00:01
 7/12 anonim ***** válasza:
61%

Nem tudom ez tudatos álomra vonatkozik-e, de ha igen, akkor volt, elég sokszor. Végig én irányítottam, egyszerűen megjelentek azok a személyek, akiket akartam, és rettenetesen valósághű volt végig. Úgy cselekedtek, ahogy én akartam, olyan volt a testük, amilyennek elképzeltem... Orgazmusom is volt álmodáson belül.

A tudatos álmot gondolom nem kell elmagyarázni a többségnek, de aki nem tudja: olyan álmodásról van szó, amit te irányítasz. Amint tudod irányítani, szexet és egyéb dolgokat is meg tudsz majd valósítani. A legegyszerűbb módszer, hogy 3 óra alvás után ébresztőt kell tenni. (Ha háromnegyed 12-kor ágyban vagy, akkor 3-ra, stb.) Legalább 20 percet utána éber kell maradnod, majd visszaaludni, így nagyobb eséllyel fogsz tudatosan álmodni. Próbálkozni kell, és nem feladni, ha nem sikerül egyből. Jól jön egy valóságteszt, amit elkezdhetsz használni a mindennapokban. Lehet egy karóra, bármi, amire rápillantasz, és meg tudod állapítani, hogy álom vagy sem. Amint rájösz, hogy álmodsz, onnantól tudod irányítani majd. Jelenhetnek meg rémálmok, sötét képek közben, nem kell foglalkozni velük, azok csak kivetülések. Én annyiszor csináltam már, hogy ébresztés és valóságteszt nélkül is heti szinten legalább volt tudatos álmom (anélkül, hogy akartam volna). Na kb ennyi.

2023. febr. 15. 10:34
 8/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a vàlaszodat 7-es! Magas szinten vagy!
2023. febr. 15. 10:52
 9/12 Jégszív válasza:
43%

A hagyományosat többre értékelem. Már Descartes is megállapította:

"COITO ERGO SUM"

2023. febr. 20. 09:38
 10/12 anonim válasza:
XDDDDDD
2023. febr. 20. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!