Létezhet az asztrál sík, vagy legalábbis egy ahhoz hasonló hely?
Figyelt kérdés
2021. márc. 28. 17:51
2/8 Grimfox válasza:
Az asztrális sík nem hely, sokkal inkább egy állapot, vagy "kiterjedés", mint ahogy a fizikai 3 dimenzió. Egyszerre létezik a fizikai síkkal, és mindennek, ami a fizikai síkon létezik, van kiterjedése az asztrális síkon is.
3/8 anonim válasza:
Tudatos álomban se hittem,aztán egyszer sikerült.Én már semmit nem zárok ki...
4/8 anonim válasza:
Elektromos mező létezik. Mágneses is. Gravitációs.
Nevezzük nyugodtan ezt is annak. Asztrális mező.
6/8 anonim válasza:
Igen létezik. :) Köztes létnek is hívják, mert "összeköti" a fizikait a szellemi világgal. Ez a 4 dimenziós világ.
Szerintem az Insidious-filmek (horror) nagyon jól megmutatják az asztrál teret,de persze kicsit túl van fantáziálva
7/8 anonim válasza:
Jaja, az Insidious-ban magyarázzák el, ott bemutatják, hogy hogyan is kell elképzelni. Több része van (ha jól tudom három), ajánlom a filmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!