Szerintetek lehetséges hogy van egy előre elrendelt életút? Legalábbis nagyjából elrendelt, vagy hasonló?
Lehet, hogy az a dolog nem neked való, inkább más dolgot kellene kitalálnod.
Egyébként az életút annyiban van előre elrendelve, hogy mindenki folyamatosan a halál felé megy. Minden pillanatban közelebb kerülünk hozzá! Időben kell cselekedni, mielőtt még túl késő lenne!
Én is így érzem.
Ha folyamatosan "nem jön össze semmi", akkor valószínűleg valamin változtatnod kell. Az már teljesen szubjektív, és egyénre szabott, hogy mi az. A saját életemben is kapom a jeleket, mikor kell lépnem, mintegy ösztönző jelleggel. Észre lehet venni, ha figyelsz rá. Sokszor megmagyarázhatatlannak tűnik, sokszor teljesen banális, viszont összefüggéseikben vizsgálva ezeket az olykor akadályozó, olykor valami felé terelő tényezőket, kirajzolódik egyfajta út.
"És milyen jeleket?"
Nehéz összefoglalni.
Például úgy értékelem, ilyen "noszogatás" volt az is, hogy munkahelyet váltsak néhány évvel ezelőtt. Szerettem ott dolgozni, de hirtelen óriási hibákat követtem el, egyre többet, hiába figyeltem oda még inkább. Végül úgy döntöttem, váltok. Érdekes, hogy sem azelőtt, sem azóta nem követtem el feleannyi baklövést sem a munka során, mint abban az időszakban két hét alatt. És sokkal hajtósabb helyen vagyok most.
Másik jellegzetes példa, amikor valami ostobaság "közbejön", érdekes módon éppen akkor, amikor megtennél valamit. Később kiderül, hogy jobb is, hogy ez nem történt meg, és utólag "hálás" vagy, hogy így esett. Számtalan ilyen van. Apróságok, de észre lehet venni őket.
Nem akarok mindenbe belemagyarázni valamit, de a puszta véletlennek sem tudok tulajdonítani mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!