Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Jelezni próbál az univerzum?

Jelezni próbál az univerzum?

Figyelt kérdés

Nagyjából három hónapja kezdődött, hogy nagyon fura egybeesések történnek velem. Például teljesen random helyeken tűnik fel a szerencseszámom(kétjegyű szám, nem ilyen 1 vagy 9), de nem egyszer-kétszer... Napi többször is (egymás után 2xis volt a sorszámom különböző helyeken, rendszámtáblákon amelyek átengednek a zebrán, szép háznak a száma amire felfigyelek, ismeretlen hívószámokban, tényleg mindenhol). A másik, hogy akármikor nézem meg az időt, az 11:11, 22:22, 17:17 stb. Nem direkt kiidőzítem ezeket a helyzeteket, teljesen véletlenül. Ezekben a helyzetekben egyre furábban érzem magam. Régebben ha ilyen történt, az csakis álmomban majd felébredtem egy tudatos álomban. De ez a valóság, és kezd megrémíteni. Olyan, mintha jelezni akarnának nekem, de egyáltalán nem tudok rájönni.

+mostanában nagyon rosszul is alszok. Egyszerűen az álmaim napoknak, hónapoknak tűnnek, trljesen összeolvadnak a valósággal és mikor felkelek, izzadtan és leverve azt sem tudom hol vagyok. Azt tudni illik, hogy az álmaim annyira szürrealisztikusak és randomok szoktak lenni, hogy ez sem jellemző rám. Valakinek valami ötlet?

2022. júl. 16. 12:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
50%
3, ilyen beszólásoknál hogy kell higgadtnak lenni? :D Engem már tiltottak volna :D
2022. júl. 17. 05:34
 12/12 Grimfox ***** válasza:
50%
11. Mivel nem ez az első eset, hogy ilyen kommentel reagál arra, amit írok, ezért már megszoktam.
2022. júl. 17. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!