Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Valóban egy itt ragadt lélek?

Valóban egy itt ragadt lélek?

Figyelt kérdés
Egészen gyermek koromban kezdődött, mikor valami a fülembe lihegett mielőtt elaludtam volna. Egy évre rá valami megfogta a lábamat, nagymamám mellettem aludt, nem ő tehette. Át költöztem a másik szobába mert nagymamám kapott egy külön helyet. Anyukám este későn ért haza a munkából, de ébren voltam még. Alvást tettettem, fél szemmel láttam hogy benézett az ajtón. Mikor vissza vette a fejét, gyorsan utána mentem, hogy "meglepjem" de anya akkor mélyen aludt. Sok évvel később, pontosabban pár nappal ezelőtt egyedül voltam itthon és sietős lépteket hallottam a mellettem levő szobából, rá egy napra pedig 3 határozott kopogást az ablakon. Tudni kell, hogy a házba sose éreztem magamat egyedül még akkor sem, hogyha elméletben igen is egyedül voltam.

2022. máj. 24. 16:17
1 2
 11/16 SZücsöm ***** válasza:
69%

Az hogy létezik e a transzcendens nem befolyásolja azt hogy hallucinálhatsz e.

Értsd attól ha még léteznek szellemek nem jelenti azt hogy minden észlelést szellem okoz.

És mint írtam lényegtelen hogy az érzékelésed valósághű, a hallucináció is az. A lényeg hogy van e rá módod hogy kizárd a hallucinációt mint opció. Az hogy szerinted nem az mert veled történt és valósághű érzékeléssel járt az nem zár ki semmit.

Na alvási paralízisem pl volt már 2x is. Lényegében azt is nevezhetnénk hallucinációnak. Mert a testem úgy érzékelte a paralízist mintha valaki beletérdelt volna a hátamba párnába nyomta volna a fejem és a fülembe suttogott volna valami idegen nyelven.

Valósághű volt? Abban a majdhogynem félálom állapotban igen.

Szellem vol? Nem.

+ Nem csak a skizofrének hallucinálnak.

2022. máj. 25. 11:17
 12/16 anonim ***** válasza:
64%
11, nekem is volt, azért hoztam fel lehetőségnek, ráadásul kegyetlen ijesztőek ezek, szörnyű élmény volt. Ébredés után kattogtam is, hogy ez ugye csak álom volt...
2022. máj. 25. 11:25
 13/16 anonim ***** válasza:
43%

Nincs is veszélyesebb az ilyen önjelölt pszichiátereknél, aki bárkit simán kényszerzubbonyba bújtatna, csak mert többet érzékel a valóságból.

Vannak entitások, akik képesek tárgyakat is elmozditani. Ha erre képes, akkor az érintése is lehet fizikailag érzékelhető.

2022. máj. 25. 17:14
 14/16 anonim ***** válasza:
50%

Nem itt ragadt szellem.

Nem tudom mi ő. Nem érzem annyira. Még nem láttam ilyet. Azt látom viszont, hogy nem egy szuperfejlett létező, mint az őrangyal, de nem is egy primitív valami, átlag ember felett van, és ami számít, hogy nem rossz szándékú, sőt inkább jó, és hogy nincs rád kattanva.

2022. máj. 26. 12:59
 15/16 anonim ***** válasza:
36%
Chris? :D Nem lehet, hogy az utolsó köre volt itt, és még elidőzget kicsit?
2022. máj. 26. 16:51
 16/16 anonim ***** válasza:
69%

A kérdező időről időre visszatér és mindig azt állítja szellem így meg úgy. Segítséget még egyszer nem kért, csak itt a gyk-n idétlenkedik.

Mindig az anyjáról beszél kérdéseiben, a nagymama említése új.

Kóros esetről van szó, ne válaszoljatok.

2022. máj. 27. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!