Elfogadható az a teória, hogy a földönkívüliek azért rabolnának embert, mert nekik nem lehet gyerekük és azt mondják, hogy örökbefogadás helyett inkább elrabolnak egy embert mert nincs elegendő adoptálható földönkívüli csecsemő/gyerek?
Hát ha egy idegen faj picit is ismeri és látja mit művel az ember az élőhelyével és egymással, akkor aligha tartanák menő dolognak az általad felvázoltakat :) Valószínű inkább a kihalást választanák, minthogy egy emberi lényt vigyenek a saját élőhelyükre.
A másik meg hogy ha ők rabolnak el minket az azt is jelenti egyben hogy észrevétlenek tudnak lenni és maradni, tehát sokkal intelligensebbek mint mi.Ebből a szempontból nézve miért számítana menő dolognak ha ember gyerekük lehetne?!
Juj, rosszul fogalmaztam meg. Olvasni fogom a könyvet, nem írni.
De a hozzászólásokkal meghoztátok a kedvemet egy ilyen kéziraz megírásához, aztán ki tudja, lehet ki is adják. (Magánban nagyobb valószínűséggel)
Még kigondolom, szóval készüljetek, mert lehet majd pár éven belül a könyvesboltok polcairól visszaköszön a regény amit ihlettetek. Persze, ha megírom és ki is adják, megemlítem a köszönet részben az, hogy ti ihlettétek és hálás vagyok érte (nem poén, komolyan írom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!