Mennyire nehéz egy akita inu kutyával az élet?
Szerintem mindenképp segíts rajta! Nagyon kedves vagy, hogy így segítenél a kutyuson.
Ne aggódj szerintem nem nehéz velük, főleg, hogy nem egy pár hetes kölyökről van szó. Pontosan nem tudod mennyi idős a kutya?
A kislányod miatt ne aggódj, ha jólnevelt kutyusról van szó, biztosan jól ellesznek. Szerintem szerencsések azok a gyerekek akik kiskoruk öta kutyussal nőnek fel.
Jól nevelet a kutya, téged elfogad. Ez kezdésnek jó.
Vedd magadhoz és ha szükségét érzed járjatok kutyasuliba, az nem csak arra jó, hogy az alap dolgokat megtanítsák (alapvetően jól nevelt) ilyen esetben is sokat segít. Megtanulod, hogy bánj a kutyával.
Ha egy beteges bácsi bírt vele, akkor neked is menni fog, kutyasuli viszont tényleg sokat segíthet.
Ha mégsem tartjátok meg, vegyétek fel a kapcsolatot a fajtamentéssel és szuper gazdát fognak találni neki (fajtatiszta kutyákért nagyon tolonganak az örökbefogadók). Egy sima menhely is szuper gazdihoz juttatná, egyedül egy gyepin lennének rosszabb kilátásai, mert ott aki kapja marja alapon megy a kihozatal.
A kutya 5 éves.
Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat , sokat segít a döntésemben , most kicsit megnyugodtam azthiszem befogadom.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!