Van ismeretedben olyan frekvencia zene, ami a nem fizikai kapcsolódást segíti elő?
Szeretnék valakit érezni, illetve üzenetet küldeni neki, hogy ő is figyeljen rám.
Olyan zene kéne, ami ezt segíti elő.
Pár éve meditációkban már sikerült egymást hivogatni úgy, hogy a másik felfigyelt erre, de mostanában hiába hivogatom bárhogyan, nem veszi észre.
Nekem mindegy mi, csak legyen valami. Ezt a statikus hangot el tudnád nekem küldeni?
Azt elolvastad, hogy ez régen ment nekünk zene és megbeszélés nélkül?
Elolvastam. Válaszoltam is rá. Összhang kell hozzá. Egymásra hangolódás. Nagy eséllyel ez most nincs meg.
Amit írtam, nem zene. Statikus hang. Olyan, mint az óceánzúgás. Ha rákeresel youtube-on, biztos még hosszú verziókat is találsz. Viszont nagy eséllyel bele fogsz aludni. Az elme hajlamos alvásra váltani, ha a tudat lezsibbad.
Azt meg nem tudom, hogy hogyan érhető el az összhang újra, hogy újra menjen a dolog. Ehhez mindkét fél kell. Ha ő nem hangolódik rád, bármilyen erősen próbálod, nem fog menni.
Grimfox én hálás vagyok neked, de kérlek ne válaszolj inkább ide tovább. Baromira húzod az időmet olyannal, amit erősen rosszul tudsz.
Ilyenre gondoltam zene alatt.
Jó lenne( ha már spiritualitással foglalkozol) ha levetkőznéd azt a tévhitet, hogy egy dolognak csak egy definíciója van, valamint azt a gondolkodásmódot, hogy kb csak az átlagember létezik, és mindenki ugyanabban a picike spektrumban gondolkodik.
Nyugi Grimfox egy masik kerdesenel nekem is ezt irta. 🙂
Gyere Grimfox menjunk egy masik kerdeshez, remeljuk nem o lesz ott. 😄
Nőjjetek fel.
Kis buborékharcosok.
Jó nektek a mély alvás?
Egyszer látni is kéne, nem csak nézni.
Csukott szemmel nem csoda, hogy azt se tudjátok van fény, nem hogy ismerjétek azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!