Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Van ismeretedben olyan frekven...

Van ismeretedben olyan frekvencia zene, ami a nem fizikai kapcsolódást segíti elő?

Figyelt kérdés

Szeretnék valakit érezni, illetve üzenetet küldeni neki, hogy ő is figyeljen rám.

Olyan zene kéne, ami ezt segíti elő.

Pár éve meditációkban már sikerült egymást hivogatni úgy, hogy a másik felfigyelt erre, de mostanában hiába hivogatom bárhogyan, nem veszi észre.

2022. febr. 20. 19:30
1 2
 1/20 Grimfox ***** válasza:
69%
Ehhez összhang kell, mindkét fél ráhangolódása. Ha mindketten ugyanazt hallgatjátok, kerülhettek hasonló hangulatba, de ez előzetes megbeszélést igényel. Olyan hang van, aminek a hatására a tudatos én kikapcsol, és alkalmasabb lesz a pszichikus jelenségek kivetítésére. Nézz utána a ganzfeld kísérleteknek ez ügyben. Ott egyfajta statikus, semleges hangot játszanak, ami elzsibbasztja az elmét.
2022. febr. 20. 19:39
 2/20 A kérdező kommentje:

Nekem mindegy mi, csak legyen valami. Ezt a statikus hangot el tudnád nekem küldeni?

Azt elolvastad, hogy ez régen ment nekünk zene és megbeszélés nélkül?

2022. febr. 20. 19:50
 3/20 anonim ***** válasza:
Most üzentek a kàrtyák hogy zenével üzensz :) ittvagyok
2022. febr. 20. 20:12
 4/20 Grimfox ***** válasza:
89%

Elolvastam. Válaszoltam is rá. Összhang kell hozzá. Egymásra hangolódás. Nagy eséllyel ez most nincs meg.

Amit írtam, nem zene. Statikus hang. Olyan, mint az óceánzúgás. Ha rákeresel youtube-on, biztos még hosszú verziókat is találsz. Viszont nagy eséllyel bele fogsz aludni. Az elme hajlamos alvásra váltani, ha a tudat lezsibbad.

Azt meg nem tudom, hogy hogyan érhető el az összhang újra, hogy újra menjen a dolog. Ehhez mindkét fél kell. Ha ő nem hangolódik rád, bármilyen erősen próbálod, nem fog menni.

2022. febr. 20. 20:17
 5/20 A kérdező kommentje:

Grimfox én hálás vagyok neked, de kérlek ne válaszolj inkább ide tovább. Baromira húzod az időmet olyannal, amit erősen rosszul tudsz.

[link]

Ilyenre gondoltam zene alatt.

Jó lenne( ha már spiritualitással foglalkozol) ha levetkőznéd azt a tévhitet, hogy egy dolognak csak egy definíciója van, valamint azt a gondolkodásmódot, hogy kb csak az átlagember létezik, és mindenki ugyanabban a picike spektrumban gondolkodik.

2022. febr. 20. 20:22
 6/20 Grimfox ***** válasza:
100%
Ha látnám a neved a kérdésnél, szívesen megkímélnélek a válaszaimtól. Sajnos így nem tudom kinek a kérdése, nem tudom, hogy válaszoljak e rá, vagy sem.
2022. febr. 20. 20:27
 7/20 anonim ***** válasza:
59%

Nyugi Grimfox egy masik kerdesenel nekem is ezt irta. 🙂

Gyere Grimfox menjunk egy masik kerdeshez, remeljuk nem o lesz ott. 😄

2022. febr. 20. 21:12
 8/20 anonim ***** válasza:
59%
Sanszos hogy ezzel a stilussal meg azt a keresett szemelyt is el fogja kuldeni. 😏
2022. febr. 20. 21:13
 9/20 A kérdező kommentje:

Nőjjetek fel.

Kis buborékharcosok.

Jó nektek a mély alvás?

Egyszer látni is kéne, nem csak nézni.

Csukott szemmel nem csoda, hogy azt se tudjátok van fény, nem hogy ismerjétek azt.

2022. febr. 20. 21:23
 10/20 Grimfox ***** válasza:
83%
Engem annyira nem zavar, teljesen természetes, ha nem tetszik neki a gondolkodásom, vagy véleményem, és szívesen meg is kímélem tőle, ha ezt szeretné. Csak nem tudom, melyik kérdés az övé.
2022. febr. 20. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!