Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Vannak olyan személyek akik...

Vannak olyan személyek akik kapcsolatba tudnak lépni a halottakkal?

Figyelt kérdés
Barátnőm nem tudja elfogadni hogy apja hirtelen meghalt és nagyon szeretne kapcsolatba lépni vele..
2021. nov. 20. 16:49
 1/5 anonim ***** válasza:
45%
Nem, nincsenek. A halottak (magától értetődő módon) meghaltak. Nincsenek szellemek, kóborló lelkek. Aki azt mondja beszél a halottakkal, vagy felveszi velük a kapcsolatot, az vagy elmerokkant vagy sarlatán. Akár mindkettő.
2021. nov. 20. 16:53
 2/5 anonim ***** válasza:
59%
A boncmesterek és a sírásók.
2021. nov. 20. 16:56
 3/5 Grimfox ***** válasza:
88%

A halottakat visszahívni az élőkhöz szenvedést okoz a halott számára. A legtöbb esetben a halott megpihen, és felejt. Ha ebben megakadályozzák, akkor az életében átélt szenvedés, és az érzések, amik a hátrahagyottak iránt élnek bennük kínozni fogják őket. Az élők dolga, hogy feldolgozzák a halál tényét, és hagyják pihenni a halottakat.

A kérdésre válaszolva, nem nehéz kapcsolatba lépni egy viszonylag rövid ideje eltávozott személlyel. Egy régebben távozottal már nehéz, vagy lehetetlen. A kapcsolatteremtés következményeit viszont már nehéz helyrehozni.

Ha a barátnőd szerette az édesapját, jobb lenne, ha más utat találna arra, hogy megbirkózzon a veszteségével.

2021. nov. 20. 16:56
 4/5 anonim ***** válasza:
87%

Személyes tapasztalat:

Elhunyt családtagom felvette velem a kapcsolatot, nem én kerestem. Ő akart megnyugtatni engem valamivel kapcsolatban, ami engem nagyon kínzott.

A halottakat zargatni nem szép dolog, ők már máshol vannak, ez az élet számukra elmúlt. De adhatnak megnyugvást, ha ők úgy akarják.

2021. nov. 20. 19:55
 5/5 Viperahal-42 ***** válasza:
28%
2. A nekrofilokat kihagytad
2021. nov. 21. 14:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!