1/28 anonim válasza:
Szerintem semmi. Meghalunk és lebomlunk.
2/28 anonim válasza:
Gondold végig. Nem működnek tovább az érzékszerveid, meg az agyad, mert nem kapnak elég tápanyagot és oxigént. A baktériumok lebontanak mindent. Elrohadsz. Nem lesz semmi ami érzékeljen bármit a világból, nem lesz agyad, ami gondolkozhasson a világról. Nem nagy logika kitalálni, hogy a halál után semmi sincs.
3/28 A kérdező kommentje:
Nem azt akart elérni,hogy kioktassatok,hanem hogy nektek mi a véleményetek.
2021. nov. 2. 16:03
4/28 anonim válasza:
Én csak azt tudom hogy mi nincs. Végre nem kell majd dolgozni, meg hülyeségeken gondolkodni :D
5/28 anonim válasza:
1 és 2 nem mind igazat ezek a földi életműködéshez kellenek a tudad nincs kapcsolatban egyikkel sem. Mint minden lénynek a mi halálunk után nekünk is folytatódik az életünk más egy elképzelhetetlen módon.
6/28 anonim válasza:
Ugyanaz mint születésed előtt
¯\(°_o)/¯
8/28 anonim válasza:
A jó öreg visszatérő kérdés amit kb. 1000x feltettek itt az ezotéria rovatban... Még kérdezd meg 100x biztos ami biztos. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!