Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Szerintetek szimulációban élünk?

Szerintetek szimulációban élünk?

Figyelt kérdés

Nem tudom ez szimuláció-e... Véletlen egybeesések annak számítanak? Mert fura dolog történt velem is, amit nem tudok mire vélni...

Szóval én nézem a Manifest sorozatot, de néha megnézek pár filmet/mesét is. Megnéztem a Barbie filmek közül a Hercegnő és a Koldus-t. Abban eljátssza egy koldus a királnyő szerepét... Nos, a Manifestben is történt hasonló... Nem akarok spoilerezni, de hasonló volt benne... Aztán megnéztem a Barbie Hattyúk tavát is, amiben zafír volt... Nos, a Manifestben is... Pont azt a részt néztem meg utána, amiben zafírról volt szó... És a harmadik... A Manifestben Noé bárkájáról volt szó. A Barbie, a hercegnő és a koldus című mesében az egyik dalban szerepel Noé bárkája...

Szerintetek ez mi? Ennyi egybeesés egymás után...

2021. szept. 28. 12:45
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltatok, de azóta is ugyanezek az egybeesések vannak... Újabbak. Lehet megőrültem.. De már nem írom le, mert itt nem sokan vevők rá, szóval innentől privát, aki beszélni akar velem...
2021. szept. 29. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!