Szerintetek ez lehet bizonyíték arra, hogy egy szimulált valóságban élünk?
Pár napja egy ismerősömmel folytattam telefonos beszélgetést, miközben egy furcsaság történt amire eddig nemigen találtam magyarázatot.
Történt ugyanis beszélgetés közben, hogy a partnerem hangja nagyjából 4 másodperc erejéig "lelassult", pont úgy, mint amikor egy videót 0.5-ös sebességgel néznénk. Arra gondoltam, hogy bizonyára hálózati probléma lehet, majd meglepetésemre a másik fél változatlanul folytatta a beszélgetést normál hangsebességgel. Az általam vélt hálózati hiba miatt körülbelül 2 másodperccel "le kellett volna maradnia" a beszélgetésben, de nem ez történt, a 4 mp-et követően ijesztő természetességgel folytatta a mondandóját.
Ez azt jelenti, hogy abban a néhány másodpercben számomra gyorsabban telt az idő, vagy az övé lassult le. Ha hálózati hiba lépett fel, ő miért nem érzékelt belőle semmit? És hogy lehetséges, hogy folyamatosnak hallottam a beszédét, miközben abból 4 másodpercig "lelassultnak" érzékeltem?
Más helyen is találkoztam már ilyen jelenséggel, de ott korrigálódott a hang és az akadozás/ lassulás után előreugrott oda, ahol a beszélő éppen tartott s nem pedig a hibás szakasz folytatódott.
annyira szellemes vagy, még sosem hallottam ezt a poént
azért küldöm a zöldet, hogy ne legyen hiábavaló
annyira szellemes vagy, még sosem hallottam ezt a poént
azért küldöm a zöldet, hogy ne legyen hiábavaló
Kamu kérdés , miért is legyen komoly válasz?
Nem lehet esetleg, hogy egyszerűen lassabban kezdett beszélni, majd vissza gyorsult?
Én is általában tempósan beszélek, de néha be-be lassulok.
Csak hiba a mátrixban. A bibliában leírt csodák is bizonyítékai, hogy szimulált világban élünk.
Amúgy a lelassult beszélgetésnek lehet más technikai oka is, sőt az is lehet, hogy a beszélgetés későbbi része meg felgyorsult, így semmi sem történt, csupán egy kis technikai log.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!