Szerintetek szimulációban élünk?
Nem tudom ez szimuláció-e... Véletlen egybeesések annak számítanak? Mert fura dolog történt velem is, amit nem tudok mire vélni...
Szóval én nézem a Manifest sorozatot, de néha megnézek pár filmet/mesét is. Megnéztem a Barbie filmek közül a Hercegnő és a Koldus-t. Abban eljátssza egy koldus a királnyő szerepét... Nos, a Manifestben is történt hasonló... Nem akarok spoilerezni, de hasonló volt benne... Aztán megnéztem a Barbie Hattyúk tavát is, amiben zafír volt... Nos, a Manifestben is... Pont azt a részt néztem meg utána, amiben zafírról volt szó... És a harmadik... A Manifestben Noé bárkájáról volt szó. A Barbie, a hercegnő és a koldus című mesében az egyik dalban szerepel Noé bárkája...
Szerintetek ez mi? Ennyi egybeesés egymás után...
Én sem tudom neked mik a statjaid?
Hanyasvagy?
Mire talenteltél és mik a skilljeid?
Faji/genetikai bónuszok, ilyesmik.
Elvileg ha hunyorogsz megpillanthatsz egy ikont és jobb fent lehúzod a mutató és a középső ujjal megjelenik a statod és a még fel nem használt pontjaid.
Az életnek vannak játék szabályai. Az egyik az a természeté, a másik kulturális ember alkotta szabályrendszer. Amit a játékmester alias Isten objektíven felügyel.
Ez az ún One Life nevezetű szimulációs játék. S nyilván csak egy féle képen léphetsz ki.
Az életben láthatsz tapasztalhatta ismétlődéseket újra és újra felmerülő problémákat. Ezek miatt érezheted szimulációnak de igazából nem az.
A megvilágosodással sem most és azonnal lépsz ki. Ott is ajánlott előtte tisztességesen meghalni, azaz befejezni az elkezdett utat.
Ennyit a szimulációról.
A kérdés további fele fszság. Értelmetlen, mert több film/ sorozat elemeit mosoda össze, tök feleslegesen.
Film nyilván hasonlítanak a hasonló témák. S a nevek száma is véges. Legalábbis a filmes nevekből nincs sok.
Ha ez indította el benned a kérdést akkor ennyi haszna volt. De alapjában semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!