Ki hogy vélekedik a szellemek iránt?
Mielőtt letámadnátok nem vagyok semmiféle ezós térítős mindenes idióta, viszont láttam Paul Street csatornáján egy videót, ami nagyon elgondolkoztatott...
Sajnos nem tudom linkelni, mert nem találtam mégegyszer.
A videóban annyi látszik, hogy a kórházban egy ágyon fekszik egy letakart ember, és látszik, hogy egy szellem felül az emberből, szétnéz, aztán felszáll.
Ez lehetett a halott ember szelleme, aki most megy a túlvilágra?
Te most magadnak válaszoltál a #12-es válaszban?
Jó pár évvel ezelőtt vettem egy digitális fényképezőgépet és magammal vittem az éjjeli kutyasétáltatáshoz, hogy megnézzem milyen képet csinál sötétben.
Készítettem jó pár képet, egyet a közeli bevásárlóközpont bejáratáról. Nem volt ott senki, semmi mozgást nem láttam. Hazatérve a számítógépen felnagyítottam a fotót és akkor láttam, hogy valóságos szellemparti volt az épületben. Legalább 6 szellem látható a képen. Bent egy biztonsági őrnek kinéző illetőt is látni fehér ingben, sötét nadrágban, világos hajjal, valakivel beszélget éppen. Többen is vannak bent, kívül is ácsorognak. A saját szememmel csak azt láttam, hogy teljesen kihalt az épület, ami ugye normális éjszaka. A fotó semmilyen módon nincs szerkesztve, módosítva, mivel digitális géppel lett csinálva, nincs "ráfényképezve sem egy másik képre". Érdekesség, hogy a kép szeptember 11-én készült (fél egy volt), az ikertornyok szörnyű katasztrófájának az évfordulóján.
Egyébként én már nagyon régóta érzékelem a lelkeket, sokszor hallom őket, néha látok is fura jelenségeket. Volt egy nagyon ijesztő élményem is. Elhunyt ismerőseim felhívnak telefonon, nem szól bele senki, hozzám érnek, elbúcsúznak. Ilyenkor a macskáim és a kutyám is érzékelik a jelenlétet, az egyik egy konkrét pontra néz, majd követi a "semmit" a szemével, a másik nem mer bejönni a szobába, csak kintről néz furcsán, mintha csodálkozna.
Volt, hogy itt ültem a szobámba és a kutyám az ajtóból nézett, de nem félve, inkább csodálkozva. Hiába hívtam, nem jött be. A fejem fölé nézett, én nem láttam, nem is érzékeltem semmit. Aztán hirtelen az előszobában elkezdett valakit farkcsóválva követni. Nézett fel a "semmire", ment utána és örült neki. :)
A szellemes fotó itt tekinthető meg: [link]
Le lehet tölteni, ki lehet nagyítani, elemezni, Photoshop szerkesztés nyomait keresni, pixelenként megvizsgálni. Ez a kép világosan bizonyítja, hogy léteznek dolgok, amiket szabad szemmel nem látni, de attól még vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!