Ki hogy vélekedik a szellemek iránt?
Mielőtt letámadnátok nem vagyok semmiféle ezós térítős mindenes idióta, viszont láttam Paul Street csatornáján egy videót, ami nagyon elgondolkoztatott...
Sajnos nem tudom linkelni, mert nem találtam mégegyszer.
A videóban annyi látszik, hogy a kórházban egy ágyon fekszik egy letakart ember, és látszik, hogy egy szellem felül az emberből, szétnéz, aztán felszáll.
Ez lehetett a halott ember szelleme, aki most megy a túlvilágra?
Én csak akkor hiszem el, ha igaz.
Bár ha nem is igaz, attól még jó nézni a videóit :DD
Köszi a részletes választ!
Valóban, ha a túlvilágon lennének, akkor nem lennének köztünk(már ha vannak).
Elvégre csak azok maradtak itt, akik valamilyen okból nem mentek a túlvilágra, legtöbbször ők is kísértenek.
Viszont hogyha fizikai tárgyat tudnak mozgatni, akkor már ők is fizikailag léteznek.
Bár mêg mindig kételkedek, hogy egyáltalán lennének, én még sosem láttam egyet sem. De persze ettől még lehetnek :D
Ez egy elég népszerű és régi videó, láttam már én is, nem is egyszer.
Én nem hiszek a szellemekben. Gyerekkoromban, mint minden engedelmes keresztény kisfiú, minden vasárnap jártam templomba és sokszor ministráltam is. Nem egyszer álltam ott a pap mellett a temetésen, amikor az elhunytat leengedték a földbe. Soha, egyetlen alkalommal sem láttam semmi olyasmit, amit szellemnek lehetne nevezni.
A családtagjaim közül is sokan meghaltak már. Apám, két nagybátyám, nagyszüleim, dédszüleim... soha egyik sem jött vissza meglátogatni.
Eddig összesen négy házban/lakásban éltem, a viszonylag új építésű családi háztól kezdve, a 60 éves káderkockán keresztül a panelig bezárólag. Soha egyik házban sem észleltünk semmilyen paranormális jelenséget. Pedig ebben a lakásban egy öreg macskás néni élt előttünk, és - állítólag - napokig itt feküdt a holtteste, és a cicák már elkezdték megebédelni, amikor megtalálták.
Fiatalabb koromban olvastam könyveket a szellemekről, olvastam Ian Stevenson egypár könyvét a reinkarnációról, olvasgattam médiumoktól mindenféle channelingeket, de semmi. Ha vannak is szellemek, teljes mértékben elkerülnek engem, pedig én nyitott lennék rájuk. Emiatt úgy vagyok velük, mint az európai minimálbérrel, hiszem ha látom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!