Létezik-e gondolatátvitel? Van-e ilyen tapasztalatotok?
10.
Akkor ezt érthetem úgy, hogy például egy hangya "felfogja" a fűszál létezését, de az őt eltaposó emberét már nem?
12, olyan a barátnőmmel is volt, ment az utcán és látott egy lányt. "ez a lány olyan Tamarás."-futott át az agyán és a következő pillanatban a lány mellet sétáló lány:
-Tamara, ezmmegez blablablabla...
Néha azon gondolkodom, hogy gyakorta kapunk bizonyos jeleket, csak nem figyelünk oda. Egy februári alkalommal Igalra készūltūk kirándulni. Apám nagyon izgatottan készült, mert sofőr volt, de rokkantnyugdíjasként rég nem vezetett és a férjem megigérte neki, hogy odafelé
ő lesz a sofőr. Nagyon nem volt kedvem elmenni, de apám lelkesedését látva nem volt szivem tiltakozni. A férjem rákérdezett, mi a baj, de csak annyit tudtam mondani, hogy valamitől szorongok. Elindultunk, szép napos idő volt. Félúton elkezdett szakadni a hó, az út nagyon síkos lett, és mi elszenvedtük életünk első és egyetlen balesetét. Nem sérūlt meg senki, de az autónk soha többé nem lett olyan, mint volt. Nagyon sajnáltam apámat, mert vétlen volt a balesetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!