Lehet valaki elméjét befolyásolni arra, hogy megundorodjon valakitől?
A saját elmédet igen!
Nézz sokáig tükörbe.
Rájöttem, hogy ha valaki megutál téged és tönkre akarja tenni mind az Istennel, mind a közösséggel ápolt kapcsolatodat, akkor azt úgy teszi meg, hogy nemcsak szóval hangolja ellened a többieket, hanem akár gonosz indulatú töltettel káromkodik rád, rontásokat mond rád, rosszabb esetben megkér valakit(ket), hogy átkozzanak meg.
Az átkok a saját felelőtlenségünkből, könnyelműségünkből adódóan a kívánságainkon keresztül bűneink miatt kapnak érvényt/erőt.
Tárgyakhoz is lehet negatív erőket , rontásokat kötni, amikkel ha kapcsolatba kerül az ember, befolyást nyer tőlük.
Az így kialakított rossz imázs és a folyamatosan hangoztatott negatív beszéd csak tovább mélyítik az illető megítélését , mert az átok elfordította a környezete szívét és elméjét az illető szeretetteljes megítélésétől.
Azt gondolom ez egyrészt a saját hibánk is, mert mindannyian vétkezünk, meg kell térnünk a kárhoztatásból, de sajnos a gonosz munkája nagyon rafináltan rejtve marad, így a démonikus befolyásoltság úgy fejti ki hatását, hogy az ember azt hiszi, neki van igaza, másnak kellene megtérni.
Ezért mondta Jézus, Uram bocsáss meg nekik, mert nem tudják mit tesznek.
Amikor Jézus hiba nélkül végigment a vizsgán, akkor a gonosz minden tudományát bevetette, hogy a hívőkből ( saját hibájukból magukkal hurcolt bűneik) megkötözöttségbe---> irigységbe átcsapva meghasonulást, megtérés nélkül gyilkos szándékot hozzon felszínre.
Ennyire veszélyes a meg nem térés!
Személyes élményem, hogy egy olyan hívő pletykált rólam állandóan, aki rosszat akart nekem és a 2 istentiszteleten már nem fogadtak páran szívesen. Azután nem tettem semmit, mégis egyre rosszabb volt a megítélésem.
Olyan dolgokat hallottam vissza, amiket nem is mondtam/tettem.
Végül leplezetlenül győlölködtek akik rágalmaztak.
Ilyen emberekkel általában azok barátkoznak, illetve tartják a kapcsolatot, akik nem tudnak kiállni derekasan a hitben nehéz időben. Szükségét érzik a mindenféle nézetet valló informátorok társaságát, barátságát.
Még egy fontos dolog.
Ilyenkor a démoni befolyásolástól az emberek néha a semmit is sértésnek, illetve nekik célzott támadásnak ítélhetik meg azt is, ha valakitől hallanak valamit.
Néha összefolyik a realitás a valósággal. A barátot ellenségnek, az ellenséget barátnak nézhetjük.
Ezért kell megfogni a pletykást és egyenes úton járnia mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!