Mi van a házban?
10#
Ha ilyen nehezedre esik a logika és gondolkozás, akkor legalább ne akarj okítani másokat.
Az ugye meg sem fordult a fejedben, hogy talán csak az a gond, hogy nagyon nehézkes a kommunikáció a két világ, vagy két létsík között? Bizonyára oka van, hogy nem tudnak a holtak szellemei csak úgy bármikor idetoppanni és jól artikuláltan, szépen elmesélni, mi is van velük odaát. Mi sem tudunk csak úgy átugrani hozzájuk, jól látható formában, hogy körülnézzünk. Szerinted csak így lenne hiteles.
De vegyük csak azt az oldalát, hogy az élők még az élőkkel sem tudnak hosszu távon békességben megférni...
Nos, a kommunikáció működik, csak elég ügyetlenül és hiányosan, ezért van az, hogy tárgyak potyognak, fura dolgokat érzélelnek emberek, mert odaátról sajnos mindenki úgy jelentkezik, ahogy éppen tud, ha már szavakban vagy írásban nem lehet, akkor kénytelen mondjuk lelökni egy vázát valahogy a szekrényről, ha ahhoz van épp képessége, vagy energiája. Belegondolva, ez adott esetben ijesztőnek tűnhet, de sokkal inkább szomorú. Az a szegény, tehetetlen lélek szeretne tudatni valamit, a lehetőségei nagyon korlátozottak, erre a másik egyetlen reakcioja a rémület, vagy az, hogy elüldözi.
10-es ez hülyeség.
Nekem meghalt a dédim és sokszor megjelenik álmomban mikor valami nehéz döntés előtt állok és üzen, nem csak nekem hanem a család többi tagjának is.
Olyan is volt, hogy én magam kezdtem el hozzá beszélni, hogy segítsen mit csináljak, vagy mutassa meg mi fog történni, álmomban megtörtént az adott szituáció később a valóságban is.
Vagy az ő anyukája meglátogatott egyszer álmomban, mikor felkeltem meséltem anyámnak, hogy furcsa álmom volt egy idős nővel elmondtam hogy nézett ki és kiderült, hogy ő volt az pedig sose láttam előtte.
Tehát azért vannak furcsaságok hidd el a halál után van valami nem csak a semmi, egyébként a klinikai halált elszenvedők sokszor nyilatkozták, hogy halott rokonaikat vagy fényt láttak stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!