Para Norman kérdése:
Az új házban ?Mit gondoltok erről ?
Figyelt kérdés
Amikor új házba költöztünk a családdal első éjszaka volt és elmentem aludni feküdtem az ágyamban és próbáltam aludni de akkor a szoba ajtajától elkezdet roppani / nyikorogni a padló szép lassan az ajtótól az ágyunkig majd tovább az ablakig majd abbamaradt . Első éjszaka így telt .
Mint kiderült nem egyszeri eset volt. Mindig ha lefeküdtünk aludni és majdnem elaludtunk megismétlödött a jelenet az ajtótol az ablakig minden este. AZTÁN egyszercsak nem csinálta többet a padló ropanás / nyikorgás ugyan abba maradt de most már az ablak szokott egyet de annál nagyobbat
ropani most ahogy írok ez a helyzet. ?
Szerintetek mi lehetet ? csak egy rosz parketta ?
2020. máj. 29. 12:55
1/6 A kérdező kommentje:
Csak mert elég fura az hogy ilyen Ropanás dolog
2020. máj. 29. 14:08
2/6 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy szellem. Jó esetben a ház régi lakói, akik nem örülnek neki, hogy beköltöztetek a területére. Rosszabb esetben démoni entitás.
3/6 A kérdező kommentje:
Kedves 2 válaszoló az nem lehet hogy a ház régi lakói mert a családom egy jóbarátja lakott itt és ő költözzöt el önszántából és még él.Tehát régi lakó kizárva lehet igaz amit mondtál de ez 2 kérdést vett fel ? miért hagyta abba a padló csesztetését és miért csak ott recsen éjszaka ahol nappal járunk nem lehet hogy csak szimplán nem birja a terhelést ? DE nem a te válaszodat akarom megvetni sőt köszönöm mindenkinek aki válaszolni fog.Csak megjegyzem a régi lakó nem lehetet. Mégegyszer kösz
2020. máj. 29. 18:58
4/6 anonim válasza:
Mivel ezotéria témában írtál, így te is valami nem épp hétköznapi dologra gondolhatsz.
5/6 A kérdező kommentje:
Nos ebben igazad van aninim barátom és én azért gondoltam ilyenre mert általában az új házba szoktak ilyenek lenni
2020. máj. 29. 19:15
6/6 anonim válasza:
Nagyon sok minden okozhatja. A területen át akár te magad is, hogy valamit, valami útján odavonzottál/összeszedtél, de persze ez is egy nézőpont. Lehet, hogy ennél sokkal egyszerűbb erre a magyarázat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!