Mi volt ott a házban?
9 évvel ezelőtt történt, akkor 7 éves voltam. Panel házban laktunk elég szűkös kis lakás volt. Egyik éjjel nem bírtam aludni, és furcsa zajokra lettem figyelmes. Először csak a liftet hallottam le-fel menni, de éjfél körül volt, és elég sűrűn ment. Azután a konyhából hallottam zajokat (egy fal választott el) szekrény ajtó becsapódás egymás után többször is, olykor nagyon hangos volt. Illetve ritkán nyikorgás is. Az ágyamban feküdtem féltem, de némán tűrtem. Anyát aki mellettem aludt párszor fel keltettem, de akkor nem voltak hangok. Végül a szoba ajtó elejéig ki merészkedtem de rögtön vissza rohantam az ágyba. Pár óráig tartottak a zajok, utána nehezen el tudtam aludni.
Ez nagyon mély nyomot hagyott bennem, ezért emlékszem ilyen részletesen egy 9 évvel ezelőtti dologra.
Szóval, aki jártasabb a témában, vagy szakértő az ilyesmiben kérem válaszoljon, vajon mi volt ott akkor és mit akarhatott?
Normális válaszokat kérek, aki nem hisz az ilyesmiben vagy csak gúnyolódna rajta ne válaszoljon!
És biztos, hogy nem volt akkor kint senki.
És nem álmodtam, mert nem emlékszem hogy elaludtam vagy fel riadtam volna. És nagyon valóságos volt, tehát kétlem, hogy álmodtam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!