Ez a lány valóban járhatott a pokolban?
Ha isten létezik,miért engedné,hogy teremtményei lelkei örökké szenvedjenek. A sátán nem lop lelket stb. Ott megbánják csak a bűnöket szerintem.. az inkább egy börtön,mint a földön az élők közt. Igen,a Lucifer adta az ötletet,de nekem ez az elmélet a leghelytállóbb!
Plusz az is igaz,hogy az emberek leírtak valamit a sátánról,mert ő rossz helyen van,olyan helyen,ahol a halottak lelkei szenvednek.
Mintha egy börtönőrt szidnánk,mert ő őrzi a bűnösöket.
Túl sokat leírtak az emberek,és isten véleményem szerint szereti a gyermekeit. Így a pokol csak egy hely,ahol megbanhatod,nem pedig a sátán büntetése,hogy ott kell legyen,és nem lop a sátán lelkeket,és köt alkukat.
Csak végzi a feladatát!
Ha hiszünk a természetfeletti dolgokban,akkor mondhatjuk,hogy a lelke már feladta volna azt a testet,így lehetett szerencséje megismerkedni helyekkel. A Michael Jacksonos rész nálam már nem helytálló.1: Szerintem el.
2: logikus magyarázat,hogy ezt az agya képzelte el... Jackot vádolták pedofíliával, nyilván pokolra kerül. Pápa: tudtunk róla rossz dolgokat. A saját agya kreálta a hallott infókból,hogy ő pokolra jutott. :)))
9-es
,,A Vatikán az a hely, ahonnan ma Jézus korbáccsal verne ki mindenkit...szerintem."
Igen, Jézust pont ilyen véresszájúként képzeljük el. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!