Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » F. Kruger valóban létezhet?...

F. Kruger valóban létezhet? Találkosztál vele álmodba? Valóban létezik ilyen démon?

Figyelt kérdés

Mint mindenki úgy gondoltam, hogy a film egy Hollywoodi mese minden valós démoni realitást nélkülözve. Ám most ez megváltozott.Kiderült, hogy a horrorfilm valós alapokon nyugszik.

Az 1980-as évek horrorfilmkaraktere a „Rémálom az Elm utcában” Freddy Krueger –alakját megihlető valós események talán még filmbéli tetteinél is borzalmasabbak. [link]

Valós történet ihlette az írót. Úgy tűnik valóban létezik egy olyan démon aki álmunka jelenik meg és ki tudja mit akar tenni. Neked volt ilyen álmod ? Jelent meg álmaidba? Milyen valós okkultista alapja van?

2019. szept. 3. 13:36
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
A link amit betettél pontosan megválaszolja a kérdésedet. "Craven egy gyermekkori rosszakarójának a nevét adta filmje főgonoszának. Kinézetét ennél is egyszerűbb dolog ihlette: a rendező 11 éves korában látott egy torz arcú hajléktalan férfit, akitől annyira megijedt..." Azt is leírja milyen trauma és kimerültség okozta a kisfiú halálát. Ilyen magyarázatok után miért gondolod, hogy létezik?
2019. szept. 3. 14:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Létezik, és még írogat is az interneten... :S

[link]

2019. szept. 3. 14:26
 3/5 anonim ***** válasza:
49%

Én többször álmodtam már Freddy Krőgerről, szerintem több tucatszor is. Tehát, mint rémálom-figura, létezik igenis :)

Hogy valóban létezett-e ilyen képességű ember...nos, ez jó kérdés. A cikk mindenesetre érdekes.

2019. szept. 3. 15:57
 4/5 robi1980 ***** válasza:
64%

Simán létezik:

Fent van Facebook-on!:

[link]

CSAK aki nincs fent Facbook-on, AZ nem létezik! :D :D :D

(Éjjen "cukker-krueger!")

2019. szept. 4. 20:17
 5/5 Batman44378 válasza:
Álmaidban megjelenhet de nem halsz meg valószínűleg.Azért mondják hogy valóság alapja van mert egyszer volt olyan hogy sorba az emberek álmukban haltak meg de nem Freddy miatt(valszeg😅)
2020. ápr. 25. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!