F. Kruger valóban létezhet? Találkosztál vele álmodba? Valóban létezik ilyen démon?
Mint mindenki úgy gondoltam, hogy a film egy Hollywoodi mese minden valós démoni realitást nélkülözve. Ám most ez megváltozott.Kiderült, hogy a horrorfilm valós alapokon nyugszik.
Az 1980-as évek horrorfilmkaraktere a „Rémálom az Elm utcában” Freddy Krueger –alakját megihlető valós események talán még filmbéli tetteinél is borzalmasabbak. [link]
Valós történet ihlette az írót. Úgy tűnik valóban létezik egy olyan démon aki álmunka jelenik meg és ki tudja mit akar tenni. Neked volt ilyen álmod ? Jelent meg álmaidba? Milyen valós okkultista alapja van?
Én többször álmodtam már Freddy Krőgerről, szerintem több tucatszor is. Tehát, mint rémálom-figura, létezik igenis :)
Hogy valóban létezett-e ilyen képességű ember...nos, ez jó kérdés. A cikk mindenesetre érdekes.
Simán létezik:
Fent van Facebook-on!:
CSAK aki nincs fent Facbook-on, AZ nem létezik! :D :D :D
(Éjjen "cukker-krueger!")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!