Tapasztaltál-e már bármiféle furcsaságot/megmagyarázhatatlan dolgot a tükrökkel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Azt mondják az ezotériában jártasok, hogy a tükör egyfajta átjáróként szolgál egy másik világba (dimenzióba).
Ti tapasztaltatok bármiféle furcsaságot a tükrökkel kapcsolatban?
Vagy az egész szellemes-tükrös babona csak kitaláció, beetetés?
2021. ápr. 21. 21:50
11/15 anonim válasza:
Mi sose csináltuk mégsem kísért senki 😅🙃
12/15 anonim válasza:
Minden házban van szinte, még a kórházban is. Mégsem kísért minden szellem, minden házban. Ez egy hülyeség.
13/15 anonim válasza:
Ott áll benne egy fullos csávó csaj nélkül mindig, elég megmagyarázhatatlan hol a csaja? :o
14/15 anonim válasza:
Mindenkinek Én csináltam tükör mágiát és valamit elkurtam
Ha játszatsz játsszad tovább
15/15 anonim válasza:
Nekünk volt réges régen, még gyerek koromban egy hatalmas fali tükör, amiben sokszor néztem magamat, így játszottam, szórakoztam. Ami fura volt, hogy engem, és mindenki mást normálisan mutatott, úgy ahogy kell, apukámnak az arcát ilyen torznak mutatta, ferde volt a szája a tükörben. Nem lehetett tükör hiba, mert mindenkit normálisnak mutatott, csak aput nem... Fura és félelmetes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!